Bezoekers

Landg(r)aaf

Een dagje skiën bij Snowworld, wereldtuinen bezoeken in Mondo Verde, dwalen langs kastelen en monumentale boerderijen, heerlijk wandelen of fietsen in een prachtig groen landschap, gezellig winkelen of juist lekker lui onderuit zakken op een terrasje, óf helemaal uit je dak gaan bij Pinkpop; in Landgraaf kan het allemaal!

Kijk op de onderliggende webpagina's voor meer informatie over recreatiemogelijkheden in Landgraaf en omgeving.

Zie ook:

Nieuws

 • Ontwikkeling Wilhelminaberg

  (25-09-2014)
  deelnemers ondertekening intentieovereenkomst

  Op korte termijn start een onderzoek naar de haalbaarheid van de doorontwikkeling van de Wilhelminaberg. Verschillende organisaties hebben de handen ineen geslagen en ondertekenden op dinsdag 23 september de intentieovereenkomst voor dit project.

 • Gedeputeerde Koopmans bezoekt Landgraaf

  (08-09-2014)
  Koopmans, Vincken en Dreissen

  Op woensdag 3 september bracht gedeputeerde Ger Koopmans een bezoek aan Landgraaf. De gedeputeerde werd onder andere door wethouder Marlies Dreissen rondgeleid bij de diverse projecten die in Landgraaf in uitvoering zijn.
   

 • Expositie fotogroep ISO’73 in raadhuis

  (08-09-2014)
  camera lens

  Fotogroep ISO’73 exposeert van 19 september t/m 17 oktober in de Burgerzaal van het raadhuis. De officiële opening op vrijdag 19 september 20.00 uur wordt verricht door Frans Bremen, tot voor kort cultuurbeleidsmedewerker bij de gemeente. 

Archief

Direct naar:

Meldingen over de woonomgeving
Meldingen over de woonomgeving

Algemene vragen of suggesties? 
Gezochte informatie niet gevonden?
Laat het ons weten via gemeente@landgraaf.nl.

 


 

Lees onze berichtjes op

 

 Twitter