Bezoekers

Landg(r)aaf

Een dagje skiën bij Snowworld, wereldtuinen bezoeken in Mondo Verde, dwalen langs kastelen en monumentale boerderijen, heerlijk wandelen of fietsen in een prachtig groen landschap, gezellig winkelen of juist lekker lui onderuit zakken op een terrasje, óf helemaal uit je dak gaan bij Pinkpop; in Landgraaf kan het allemaal!

Kijk op de onderliggende webpagina's voor meer informatie over recreatiemogelijkheden in Landgraaf en omgeving.

Zie ook:

Nieuws

 • Einzelgängeroptocht 2016 opnieuw naar Rimburg

  (25-04-2015)
  einzelganger

  De tweede editie van Einzelgängeroptocht vindt op zondag 6 maart 2016 opnieuw plaats in Rimburg. De organisatie ligt, net als in 2015, in handen van C.V. De Wespelle. De Einzelgängeroptocht is een optocht puur voor einzelgänger uit heel Limburg en vindt ieder jaar plaats met halfvasten.

 • Cultuurhistorisch erfgoed in kaart gebracht

  (02-04-2015)
  Streeperstraat in vroeger tijden

  Onlangs heeft de raad de ‘Inventarisatie Cultuurhistorisch Erfgoed Landgraaf 2012-2014’ vastgesteld. Deze brengt ons bovengrondse erfgoed in beeld. Het bevat uitvoerige beschrijvingen en foto's van 241 objecten, in de categorieën Bouwkundig Erfgoed, Klein Religieus Erfgoed, Beeldende Kunst en Monumenten en Landschappelijk Erfgoed.

 • Headliners Pinkpop bekend

  (21-11-2014)
  pinkpop

  Pinkpop vindt volgend jaar niet met Pinksteren plaats, maar op 12, 13 en 14 juni 2015. De headliners zijn onlangs bekend geworden: Muse, Robbie Williams en Foo Fighters zijn de afsluiters op respectievelijk vrijdag, zaterdag en zondag.

Archief

Direct naar:

Algemene vragen of suggesties? 
Gezochte informatie niet gevonden?
Laat het ons weten via gemeente@landgraaf.nl.

 


 

Lees onze berichtjes op

 

 Twitter