Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen verandert de dienstverlening van organisaties in het Burgerhoes.

Kom alleen naar het Burgerhoes als dat echt nodig is. Bel zoveel mogelijk vooraf met de organisatie om te vragen naar de mogelijkheden. Moet u tóch in het Burgerhoes zijn, kom dan bij voorkeur alleen maar maximaal met twee personen én draag een mondkapje. Uiteraard geldt de anderhalve-meter-maatregel.

Gemeente Landgraaf

De gemeente gaat door met haar dienstverlening. Bel van tevoren en maak een afspraak via telefoonnummer 14 045. Veel diensten vindt u ook op deze website. 

ISD BOL

Gesprekken met consulenten worden tot 20 november niet in persoon gehouden. Mogelijk wel telefonisch. Wanneer een gesprek echt noodzakelijk is, dan gebeurt dit één op één. De balie van ISD BOL in het Burgerhoes is de komende twee weken niet bezet. Telefoon: 045 - 525 37 47 (op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur).

Bibliotheek

De bibliotheek gaat twee weken dicht en schrapt alle activiteiten voor de komende tijd. Wél gaat de bieb in aangepaste vorm weer van start met de ‘afhaalbieb’. Hiervoor moet u vooraf een afspraak maken via telefoonnummer 045 - 569 56 60.

Servicegilde

Het Servicegilde schort met ingang van donderdag 5 november alle cursussen voor de komende periode op. Op een later tijdstip worden die weer hervat. Nadere informatie volgt.

SeniorWeb

SeniorWeb schort alle workshops, cursussen en de Soos tot 4 januari 2021 op.

Omroep Landgraaf

Omroep Landgraaf handhaaft haar dienstverlening vanuit het Burgerhoes en blijft radio- en televisie-uitzendingen verzorgen.