Woont u in een van de Parkstadgemeentes en hebt u een koopwoning? Dan is het voor u extra interessant om uw woning te verduurzamen. Als u 100 euro of meer in de WoonWijzerWinkel besteedt, krijgt u namelijk 90 euro terug van uw gemeente. Daarmee wordt de aanschaf van die slimme thermostaat of energiezuinige ledlampen wel heel erg aantrekkelijk.

Steeds meer Limburgers verduurzamen hun woning. Een goed idee, want een duurzame woning is een comfortabele woning. En behalve voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. Bij verduurzamen denkt u misschien aan isolatie of de aanschaf van een warmtepomp of zonnepanelen. Maar wist u dat u met kleine, simpele maatregelen ook al veel energie kunt besparen?

Hoe werkt het?

Als woningeigenaar in een van de Parkstadgemeentes kunt u in de WoonWijzerWinkel – het officiële energieloket van Parkstad en dus van Landgraaf – zelf uw WoonWijzerBox samenstellen. Besteed minimaal 100 euro en u krijgt eenmalig 90 euro retour.

Ga naar de webshop, stel uw box samen en claim uw korting. Daarvoor hoeft u alleen maar een kortingscode in te voeren. De kortingscode voor Landgraaf vindt u op op de website van de WoonWijzerWinkel.

Liever persoonlijk advies?

U kunt de kortingscode ook gebruiken voor gratis persoonlijk adviesgesprek over het verduurzamen van uw woning. Daarbij kunt u kiezen voor een gesprek in de showroom van de WoonWijzerWinkel of een woningopname bij u thuis. Een adviesgesprek kan momenteel vanwege de coronamaatregelen ook telefonisch of via videobellen en een woningopname door het invullen van een digitale vragenlijst.

In een gesprek van 60 minuten neemt de adviseur uw woonsituatie met u door en informeert hij u over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Ook vertelt hij u graag meer over uw subsidie- en financieringsmogelijkheden. Indien gewenst, kan hij u ook in contact brengen met lokale leveranciers.

Bekijk de animatie over de goede voornemens voor 2021 op YouTube

Ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/limburg en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een duurzaam 2021.

Meer informatie over de WoonWijzerWinkel vindt u bij Duurzaam Landgraaf op deze website.