HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Ambtelijke organisatie  |  Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Gemeente Landgraaf vindt het belangrijk dat haar medewerkers werkzaamheden kunnen verrichten in een prettig arbeidsklimaat. Daartoe hebben wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo zijn bij verreweg de meest functies flexibele werktijden mogelijk, zijn er volop opleidingsfaciliteiten en is er een uitgebreid keuzemodel voor arbeidsvoorwaarden.

Werving

Wanneer er een functie vacant is, wordt hierin zoveel mogelijk voorzien via een interne sollicitatieprocedure.
Als dit geen geschikte kandidaat oplevert, vindt externe werving plaats via internet of advertenties in regionale dagbladen.

Vacatures

Op onderstaande websites vindt u vacatures bij onder andere overheidsinstanties:

Burgerhoes
Sweelinckplein 1