Speciaal voor de ondernemer! Er staan binnenkort bijeenkomsten gepland die interessant en relevant zijn in deze tijd. Deze bijeenkomsten zijn gratis! Ook is er belangrijke informatie beschikbaar. U kunt ondersteuning krijgen bij het invullen van de energietransitie. Daarnaast is er informatie beschikbaar vanuit het Energieloket onder andere over de wetgeving en subsidieregelingen. Hier vindt u ook hulp voor het verkrijgen van label C voor kantooreigenaren.

Bijeenkomsten

Innovatie en financiering in winkelgebieden

Wilt u weten hoe innovatie u als ondernemer in een winkelgebied kan helpen of welke financiële ondersteuning mogelijk is? Neem dan deel aan de digitale talkshow met interessante gasten over ‘Innovatie en Financiering in Winkelgebieden’ op 26 september tussen 19.00 uur- 20.00 uur. Meld u aan via contact@wijzijnstreetwise.nl.

Kiek Oet bijeenkomst

Ondernemen in de regio moet veilig blijven. Kom meer te weten over ondermijning en de belangrijke signalen. Meld u gratis aan voor de regionale Kiek Oet bijeenkomst(externe link) op 18 oktober. 

Informatie

'Charter Energietransitie MKB'

Ondersteuning nodig bij het invullen van de energietransitie? Kijk op de website van Groene economie(externe link).

Energieloket MKB

Het Energieloket MKB geeft actuele informatie over wetgeving, subsidieregelingen en vragen uit de praktijk van ondernemers. Hier ziet u ook hoe u hulp kunt krijgen met het verkrijgen van energielabel C. Kijk op de website van het Energieloket MKB(externe link).