Vanaf 8 oktober ontvangen 1.500 willekeurig geselecteerde inwoners van Landgraaf van 18 jaar of ouder, weer een uitnodiging om deel te nemen aan het tweejaarlijks Burgeronderzoek Parkstad Limburg. Het onderzoek bevat vragen over bijvoorbeeld de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt, het onderhoud van de openbare ruimte en verkeer en vervoer. Het Burgeronderzoek wordt sinds 2001 iedere twee jaar uitgevoerd en alle gemeenten binnen Parkstad Limburg doen mee.

Uw mening is belangrijk voor ons

Alle antwoorden bij elkaar geven ons een goed beeld van trends en ontwikkelingen binnen onze buurten en de gemeente Landgraaf als geheel. Met deze resultaten kunnen we inspelen op de behoeften van onze inwoners en waar nodig bijsturen. Burgemeester Jan Schrijen: ‘Het is echt van belang dat zoveel mogelijk inwoners deelnemen. Tenslotte zijn zij het waarvoor wij ons beleid maken. Uw mening is voor ons dus erg belangrijk!

Digitaal, maar ook op papier

Wanneer u voor dit onderzoek wordt uitgenodigd, verzoeken wij u vriendelijk de vragenlijst in te vullen en in te sturen. Dat kan deze keer heel eenvoudig, gewoon digitaal. Wilt u de lijst toch op papier invullen? Neem dan contact op met I&O Research.
Anders dan in het verleden, kunnen dit jaar ook mensen deelnemen die niet uitgenodigd zijn. Dat kan via deze webpagina van I&O Research

Meer informatie

De resultaten worden in april 2022 gepubliceerd op de website van Parkstad Limburg. Wanneer u nog vragen heeft over het Burgeronderzoek Parkstad Limburg, kunt u tijdens kantooruren bellen met I&O Research; 0800-0191. Mailen kan ook: helpdesk@ioresearch.nl. Bedankt alvast voor uw deelname.

E-mail nieuwsbrief 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!