Corona informatie

Kijk verder op onze corona-pagina.

Corona informatie

corona-virus in blauwe achtergrond

Bereikbaarheid en dienstverlening

Wij houden vast aan onze normale openingstijden. We zijn u zo goed als mogelijk van dienst met zo min mogelijk aanwezige medewerkers. Het kan echter iets langer duren voor wij u te woord kunnen staan. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Bezoek aan Burgerhoes

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u om alleen naar het Burgerhoes te komen als dat echt noodzakelijk is en uw vraag niet telefonisch of via onze website beantwoord kan worden.

Verder is het verplicht om bij uw bezoek aan het Burgerhoes een mondkapje te dragen. Er geldt een uitzondering voor mensen die vanwege hun beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Zie ook Mondkapjesplicht voor mensen met een beperking of ziekte op de website van de Rijksoverheid.

Behoort u tot een kwetsbare groep of heeft u klachten als koorts, hoesten en keelpijn, dan verzoeken wij u om niet naar het Burgerhoes te komen. Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord. 

Houdt u aan de basisregels rondom corona. 

Heeft u klachten?

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten of verhoging? Blijf thuis en laat u testen!

Bel telefoonnummer 0800-1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

  Algemene informatie

  Informatie voor ondernemers en vrijwilligersorganisaties

  Informatie over ondersteuning aan ondernemers en andere handige websites vindt u op:

  Corona-informatie voor ondernemers en vrijwilligersorganisaties

  Nieuws

  • Gratis coronatest voor verkeer naar Duitsland

   Is het noodzakelijk om naar Duitsland te reizen? Dan moet u een negatieve COVID-19-testuitslag kunnen laten zien. De Rijksoverheid biedt hiervoor gratis coronatesten aan.
  • Brief aan horeca-ondernemers

   Gisteren hebben alle horeca-ondernemers in Landgraaf een brief van ons gehad over de mogelijkheden voor het tijdelijk creëren of uitbreiden van een terras.
  • Slot Schaesberg en SnowWorld zijn pilot bij start toegangstesten kabinet

   Het kabinet start met pilots om de werking van toegangstesten in de praktijk uit te proberen. Doel van de proeven is om te zien hoe met de inzet van testbewijzen een bijdrage geleverd kan worden aan het eerder en ruimer openen van sectoren.