Beste inwoners van Landgraaf,

Allereerst wil ik u laten weten dat ik het heel jammer vind dat ik niet persoonlijk tijdens een openbare receptie met u kon kennismaken. Helaas gooiden de Covid-maatregelen weer roet in het eten. Maar zoals ik al liet weten, bescherming van ieders gezondheid heeft nu absolute prioriteit. En ik ga u op een later moment zeker nog ontmoeten. Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn installatie als burgemeester van de gemeente Landgraaf.
 

Beste van twee werelden

Ik ben trots en dankbaar dat ik burgemeester ben van dit mooie Landgraaf. Landgraaf heeft het beste van twee werelden: het is dorps en stads tegelijk. Dat wil zeggen: Landgraaf heeft de gemeenschapszin en het sociale weefsel van een hecht dorp, terwijl het voorzieningenniveau alhier van een stad is. 

Sjtols op Landgraaf

U heeft alle reden om trots te zijn op Landgraaf. U kunt ‘sjtols’ zijn op bijvoorbeeld het verenigingsleven, op de vele mooie bedrijven en de bijzondere duurzame projecten. En denk eens aan de Gezonde Basisscholen van de Toekomst, een voorbeeld voor andere gemeenten. U woont echt in een vooruitstrevende gemeente. Ondertussen heb ik mijn eerste werkbezoek al afgelegd bij Onderwijsstichting Movare. Er zullen er zeker nog vele volgen! 

Voor nu wens ik u een goede gezondheid in deze onzekere tijd. Let goed op elkaar en ik hoop u snel te mogen ontmoeten. 

Hartelijke groet,

Richard de Boer, burgemeester

De pas geïnstalleerde burgemeester Richard de Boer heeft de voorzittershamer overhandigd gekregen
De pas geïnstalleerde burgemeester Richard de Boer met de voorzittershamer van de raad.