Komend weekend bezorgen we de maart-editie van Gemindezake. Centrale thema dit keer: ‘Wonen’. Onze visie: iedereen in Landgraaf moet een kans hebben om een geschikte woning te vinden. Een woning die kwalitatief goed én betaalbaar is. We zoomen in op een aantal mooie projecten waaraan we als gemeente werken en hebben aandacht voor het nieuwe woonconcept Holikiday: een kleinschalig en bijzonder zorgcomplex op de plaats van de Sint Michaëlkerk op ’t Eikske.  

In de nieuwste Gemindezake leest u verder nog hoe wij werken aan een gemeenschap waarin inwoners zich fijn, veilig en thuis voelen. Waar mensen naar elkaar omzien, elkaar ondersteunen en voor elkaar zorgen. Met buurten waar voorzieningen bereikbaar zijn en waar je elkaar gemakkelijk kunt ontmoeten.

Huis-aan-huis verspreid

De Gemindezake wordt huis-aan-huis verspreid (behalve bij de nee-/nee-stickers). Vanaf dinsdag staat de digitale versie van de stadskrant ook op de webpagina van de Gemindezake.

Heeft u de Gemindezake volgende week nog niet ontvangen? Meld het ons! Stuur een e-mail aan gemeente@landgraaf.nl. Kijk ook op de webpagina van de Gemindezake voor de verdeelpunten.

Blijf op de hoogte!

  • Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf? Meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief
  • Wilt u actief geïnformeerd worden over vergunningen, bouwplannen, verkeersbesluiten e.d. in uw eigen buurt of straat? Klik dan op de pagina Berichten over uw buurt op Overheid.nl(externe link) op de knop ‘Meld u aan voor de e-mailservice’.