HOME  |  Live chat

Live chat

Gemeente Landgraaf is gestart met een proef waarbij u de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen via de chat op onze website. 

Hoe werkt het?

Waarmee kan ik u helpen?Op werkdagen tussen 8.30 uur tot 17.00 uur ziet u op alle pagina's van deze website rechts onderaan een groene knop met 'Waarmee kan ik u helpen?'. Dit is de chat-knop. 
​Dan zitten medewerkers van het Klant Contact Centrum klaar om direct vragen te beantwoorden die u via de chat stelt. 

Chat afsluiten

Is uw vraag beantwoord, dan kunt u het chatgesprek zelf afsluiten door op het kruisje te klikken. Het chatgesprek wordt automatisch afgesloten als u onze website verlaat.

Als het chatgesprek is afgesloten, kunt u het chatgesprek niet meer zien. Als u opnieuw op de chatknop klikt, ziet u een leeg chatvenster.

Scherm delen

Het kan handig zijn als onze medewerkers met u kunnen 'meekijken' op de gemeentelijke webpagina die u op dat moment bezoekt. Dit is mogelijk met de optie 'Scherm delen staat: uit/aan'. 
wij zien geen andere webpagina's of programma's die u op dat moment op uw beeldscherm ziet;  we kunnen alleen de gemeentelijke webpagina zien waarin het chatvenster open staat. 
Als u onze website verlaat of het chatgesprek afsluit, wordt ook het meekijken beëindigd.

Soort vragen/antwoorden

Met behulp van onze chat verwijzen we u indien nodig door naar onze elektronische formulieren en andere dienstverleningskanalen.
Verder versturen wij geen privacy-gevoelige informatie via de chat (zie ook onze Privacyverklaring). 

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden