21 oktober is de Euregionale Jobfair. Dit is een unieke banenmarkt en hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Reserveer deze datum in uw agenda. Het belooft een interessante dag te worden met diverse workshops rondom grensoverschrijdend werken en veel praktische tips!

Zuid-Limburg grenst voor slechts 6 kilometer aan Nederland en voor 220 kilometer aan het buitenland. Toch is het niet vanzelfsprekend dat we voor een nieuwe baan de grenzen overgaan. Als we de grenzen echter wegdenken, tellen we 4 miljoen inwoners en maar liefst 2,2 miljoen banen, en dat alles binnen 1 uur reistijd. 

In 2016 en 2018 zijn de Servicepunten Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling ontstaan. Deze servicepunten hebben zich ten doel gesteld om werkgevers en werkzoekenden in de grensregio met elkaar te verbinden. Een van de velen initiatieven leidde uiteindelijk ook tot deze unieke Euregionale Jobfair in Zuid-Limburg. Nog mooier is het dat we deze kunnen combineren met het euregionale netwerkevenement Limburg Leads. 

Kijk voor meer informatie op de website van Limburg Leads

E-mail nieuwsbrief 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!