Komend pinksterweekend wordt de Gemindezake van mei huis-aan-huis bezorgd in Landgraaf. Centrale thema’s dit keer: evenementen en toerisme. We blikken vooruit naar het komend festivalseizoen en zoomen in op Pinkpop. Hoe belangrijk zijn de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat het festival elk jaar weer een succes wordt? En wat betekent de inzet van al die vrijwilligers voor lokale verenigingen?

Ook aandacht in deze Gemindezake voor Ontdek Landgraaf: tweeduizend jaar geschiedenis in je handpalm. Dankzij de telefoonvriendelijke website is het cultuurhistorisch erfgoed van Landgraaf op een verrassende manier toegankelijk. Voor inwoners én bezoekers. 

Tenslotte tippen we een aantal evenementen in Landgraaf: wat te denken van Festival des Arts, Biespop of Legends of Rock?  

Huis-aan-huis verspreid

De Gemindezake wordt huis-aan-huis verspreid (behalve bij de nee/nee-stickers). Vanaf dinsdag staat de digitale versie van de editie van mei ook op de webpagina van de Gemindezake

Valt de Gemindezake volgende week niet bij u op de mat? Meld het ons. Stuur een e-mail aan gemeente@landgraaf.nl. Kijk ook op de webpagina van de Gemindezake voor de verdeelpunten. 

Blijf op de hoogte!