Ruim 140.000 Limburgers hebben een uitnodiging van de GGD ontvangen voor deelname aan een grootschalig gezondheidsonderzoek. 

GGD Zuid Limburg voert dit najaar samen met de GGD Limburg-Noord een grootschalig gezondheidsonderzoek uit onder volwassenen en ouderen door middel van een vragenlijst. Vanaf donderdag 17 september hebben 85.000 inwoners in Zuid-Limburg en 57.000 inwoners uit Limburg-Noord per post een uitnodiging ontvangen om de ‘GGD Gezondheidsmeter 2020’ in te vullen. In de vragenlijst staan onder meer vragen over beweeggedrag, slaap, stress, mantelzorg, sociale contacten en kwaliteit van leven.

GGD Gezondheidsmeter 2020

De GGD Gezondheidsmeter 2020 in Limburg maakt deel uit van een groot landelijk gezondheidsonderzoek door alle GGD’en in samenwerking met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit onderzoek wordt eens in de vier jaar uitgevoerd.

Doe mee!

Uw deelname is belangrijk, want met de uitkomsten kijken we per gemeente wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te helpen verbeteren.
 

Meer weten?

Kijk op de website van GGD Zuid - Limburg