Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders uit elkaar zijn, het kan allemaal bij Villa Pinedo! Stel je vraag op het forum of praat 1-op-1 met een online Buddy. Deze Buddy’s zaten in eenzelfde situatie als jij en kunnen goed naar je luisteren. Als je wilt, hebben ze ook heel veel wijze raad voor je!

MyBuddy App 

Als je ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, heb je misschien behoefte om hierover te praten. Bij Villa Pinedo kan dat. Dan wordt je via de MyBuddy App aan een Buddy gekoppeld voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen. 

Praat met jouw Online-Buddy 

Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat. Het kan anoniem en je hebt geen toestemming van je ouders nodig. Je kan een Buddy aanvragen als je tussen de 10 en 23 jaar oud bent. Voor hoe lang dat is, bepaal je zelf.
 

Buddy Veerle uit Landgraaf

De 23-jarige Veerle uit Landgraaf is ook een buddy. Veerle heeft zelf een scheiding van haar ouders meegemaakt: ‘Na de scheiding van mijn ouders, en hoe ouder ik werd, besefte ik hoe belangrijk het is om open te zijn over je gevoelens. Je hoeft het echt niet alleen te doen!’.  

Aanmelden of meer weten? Vind je buddy op Villa Pinedo!

Praat erover. Het werkt echt!