Met de taxi

Er wordt een taxistandplaats ingericht op de Einsteinstraat ter hoogte van de bushalte achter de Baanstraat.

De taxibedrijven uit de regio hanteren reële eenheidsprijzen. 

De politie en de gemeente voeren tijdens Pinkpop controles uit op het gebied van rijtijden, vergunningen, taximeters enzovoort. Doel is het aanpakken van de jaarlijkse 'taxioverlast' tijdens Pinkpop.

Daarnaast vinden op alle voertuigen in en rondom het festivalterrein snelheidscontroles plaats.
 

Met de trein

Kijk op de website van Pinkpop bij Vervoer(externe link) of op de reisplanner van de NS(externe link).

Treinreizigers kunnen gebruik maken van pendelbussen vanaf treinstation Landgraaf tot het Pinkpop-terrein en de diverse campings. Deze bussen rijden via een vastgestelde route.
Kijk op de website van Pinkpop bij Vervoer(externe link).
 

Met de auto

Komt u met de auto? Vertrek dan tijdig van huis en houdt rekening met eventuele vertragingen rondom Landgraaf en Parkstad en met de tijd die nodig is om van de parkeerplaats naar het evenemententerrein te komen.  

Zet op tijd uw navigatie uit en volg bebording.

Met fiets, bromfiets of motor

(Brom)fietsen en motoren worden verwezen naar de Einsteinstraat waar door de organisatie een fietsenstalling wordt ingericht ter hoogte van autohuis Mengelers.

Ook wordt een fietsenstalling ingericht aan de Hofstraat ter hoogte van de Honigmannstraat.   

Het is niet de bedoeling dat u uw fiets op andere plaatsen parkeert. Dit hindert de doorgang en de veiligheid. Maak dus gebruik van de fietsparkeerplaatsen! Van daaruit bent u zo op het festivalterrein én uw fiets staat veilig.

Kiss & Ride

Ook dit jaar wordt er weer een zogenaamde Kiss & Ride plek ingericht. Deze is bedoeld als brenglocatie voor je ouders, vrienden enzovoort die je op deze manier zo dicht mogelijk bij het festivalterrein of camping kunnen afzetten. Deze locaties worden zo ingericht dat bij het brengen en halen vrijwel geen hinder is van filevorming. Je bent er zo weer weg.

Kiss & Ride voor dagbezoekers

De Kiss & Ride voor dagbezoekers wordt ingericht aan de Melchersstraat waarbij de aanrijroute via de Euregioweg loopt. Volg de gele borden ‘K & R’. Vanaf de Kiss & Ride plek volg je lopend de gele borden naar het festivalterrein (zie Pinkpopkaart).

Kiss & Ride weekendbezoekers met camping 

Voor weekendbezoekers die kamperen op camping A/B en worden gebracht en gehaald wordt een Kiss & Ride ingericht op de Einsteinstraat. Hier wordt een keerlus gecreëerd waar bezoekers veilig kunnen uitstappen.  
Op maandag 19 juni is er geen Kiss & Ride aan de Einsteinstraat maar kunnen bezoekers gebruik maken van de openbare weg aan de Edisonstraat en de Minckelersstraat. De organisatie zal hier Kiss & Ride begeleiden.  

Bike & Ride

Het is mogelijk om te parkeren aan Van Swietenstraat in Kerkrade en daar een fiets huren of met een eigen fiets de ‘last mile’ naar het evenemententerrein afleggen. Hiervoor moet u een aparte parkeerkaart kopen. Kijk voor meer informatie op de website van Pinkpop bij Vervoer(externe link).