De vraag naar energie is meer actueel dan ooit. Energie die duurzaam is en waarbij we niet afhankelijk van andere landen willen zijn. Daarom willen we met u het gesprek aangaan over elektriciteit opwekken met behulp van zonne-energie.

Wellicht heeft u ook vragen over uw eigen situatie thuis als het gaat over verduurzaming en energie besparen. Ook met deze vragen helpen wij u graag. Daarom hebben alle inwoners van Landgraaf in een uitnodiging ontvangen in de week 23 (vanaf dinsdag 7 juni) voor wijkbijeenkomsten over energie besparen en zonne-energie in Landgraaf.

Wijkbijeenkomsten 

We komen de wijken in. Om te luisteren naar uw vragen en meningen over energie besparen en zonne-energie. Welke ideeën heeft u daarover? Welke vragen heeft u over energie besparen en zonne-energie? Waar willen we zonne-energie in Landgraaf? Of dat nu zonnevelden zijn of bijvoorbeeld zonnedaken op parkeerplaatsen. Hoe denkt u daarover? Wat betekent coöperatief ontwikkelen? Heeft u daar interesse in? 

U kunt tijdens de avond op elk moment binnenlopen. Bij diverse kraampjes kunt u informatie halen. De WoonWijzerWinkel is aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van energie besparen en zonne-energie bij u thuis. U kunt meer informatie krijgen over het gerealiseerde Zonnepark Abdissenbosch. Hoe heeft de landschappelijke inpassing plaats gevonden? En hoe is het overleg met de omgeving verlopen? De gemeente hoort graag van u wat u vindt van zonne- energie en kan u meer vertellen over duurzaamheid in de gemeente. Kortom u kunt informatie halen en uw ideeën meegeven.

Locaties en data

U bent welkom op de volgende data en locaties:

  • Donderdag 23 juni, de Brandpoort (Hoogstraat 191) in Nieuwenhagen van 19.00 tot 21.00 uur.
  • Woensdag 29 juni, Wijkcentrum An de Koel (Strijthagerweg 2) in Schaesberg van 19.00 tot 21.00 uur.
  • Donderdag 30 juni, Café Zalencentrum ’t Ströatje (Eygelshovenerweg 4) in Ubach over Worms van 19.00 tot 21.00 uur.

Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers horen wij graag van u of u op een van de geplande datums aanwezig wilt zijn. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar michelle.kuypers@landgraaf.nl of telefonisch via het nummer: 14 045.