'Jeugd en onderwijs' thema’s nieuwe Gemindezake

Jeugd en onderwijs vormen de hoekstenen van onze gemeente. Investeren in jongeren betekent investeren in de toekomst. In deze editie van de Gemindezake vertellen we je graag meer over Kansrijke start en is wethouder Alex Schiffelers aan het woord over het belang van school en de verschillende organisaties die leerlingen hierin ondersteunen.

Dit en nog veel meer leest u in onze nieuwste stadskrant die afgelopen weekend bezorgd is. We besteden ook aandacht aan hoe we (aanstaande) ouders helpen met bijvoorbeeld CenteringZwangerschap en Kids & Koffie. Wat kunnen deze partijen voor u betekenen?

Verder praten we u bij over Jeugdstem en het Landgraafse Jongerenlintje, wilt u weten wat het is? Of wilt u iemand voordragen? Dan kunt u er in deze editie meer over lezen.

Huis-aan-huis verspreid

De Gemindezake wordt huis-aan-huis verspreid (behalve bij de nee-/nee-stickers). Vanaf vandaag staat de digitale versie van de stadskrant ook op de webpagina van de Gemindezake.

Heeft u de Gemindezake volgende week nog niet ontvangen? Meld het ons! Stuur een e-mail aan gemeente@landgraaf.nl. Kijk ook op de webpagina van de Gemindezake voor de verdeelpunten.

Blijf op de hoogte!

  • Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf? Meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief
  • Wilt u actief geïnformeerd worden over vergunningen, bouwplannen, verkeersbesluiten e.d. in uw eigen buurt of straat? Klik dan op de pagina Berichten over uw buurt op Overheid.nl op de knop ‘Meld u aan voor de e-mailservice’.