HOME  |  Jeugd, Wmo en inkomen  |  Activiteitengerichte sociale kaart  |  Sport en beweging  |  Mountainbike - MTB Club Discovery

Mountainbike - MTB Club Discovery

Wekelijks op zondag een tocht, plus in de zomer een tocht op woensdagavond en in de winter training op dinsdagavond.

Uitgebreide omschrijving

Mountainbikeclub Discovery is hét aanspreekpunt op het gebied van mountainbiken in de regio Parkstad. Ze realiseren en onderhouden 4 mountainbikeroutes in Parkstad Limburg en brengen mountainbikers in Parkstad bij elkaar. Harmonie met andere recreanten, respect voor de natuur en samenwerking met natuurbeheerders en lokale overheden zijn belangrijk bij hun activiteiten

Mountainbiken is een heel veelzijdige sport en dus zijn er ook veel soorten mountainbikers. Van recreanten tot wedstrijdsporters, van beginners tot zeer bedreven bikers, van planmatige toeristen tot echte avonturiers. Van downhill tot gravel. Van trail tot trial. Van singlespeed tot enduro. Van jong tot oud. Mannen en vrouwen. Discovery is er voor al deze mountainbikers.

In de zomerperiode, vanaf de aanvang van de zomertijd tot het in gaan van de wintertijd, rijden ze iedere woensdagavond (19.00- ca.21.00 uur) een tocht die geschikt is voor alle nivo’s vanaf Park Strijthagen. In de winterperiode kunnen senioren en junioren trainen op dinsdagavond (19.00 uur). Ook wordt iedere zondagochtend (09.00 uur) een tocht gereden.

Website: MTB Club Discovery »

Locatie

Sportpark Strijthagen, Sportlaan 7,6374 CM  Landgraaf (Schaesberg)  

Toegankelijkheid

De activiteit/voorziening is algemeen toegankelijk.

De activiteit/voorziening is gericht op alle leeftijdsgroepen.

Aantal deelnemers

Er is geen maximum aantal deelnemers.

Vrijblijvendheid

Lidmaatschap is verplicht.

Kosten van deelname

De contributie voor een jaar (1 januari t/m 31 december) bedraagt  € 30. Het maakt daarbij niet uit op welke dag in het jaar je lid wordt.

Contact

Naam organisatie: MTB Club Discovery

Naam contactpersoon: Dyon Giesen (secretaris)

E-mailadres: info@mtbclub-discovery.nl

                    

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden