Komt u ook een kop koffie drinken met onze burgemeester en wethouders? Dat kan de komende weken. Onder het genot van een kop vers gezette koffie of thee luistert het college van B&W graag naar úw verhalen. Dat doet het college op de weekmarkten van Nieuwenhagen, Ubach over Worms en Schaesberg. 

Op 1 en 9 juni en op 7 juli gaan burgemeester Richard de Boer en de wethouders Stijn Kropman, Freed Janssen, Bart Smeets, Alex Schiffelers en Christian Wilbach twee uur lang ‘buurten’ op de weekmarkten in onze drie wijken. Op een ongedwongen manier gaan ze in gesprek met inwoners en ondernemers van onze gemeente. Komt u ook langs? 
De inwoners van Landgraaf weten zelf als geen ander wat er in hun straat, buurt, wijk en gemeente gebeurt. Wat goed gaat of waar ze zich zorgen over maken. Die ervaringen van inwoners en ondernemers willen we graag gebruiken. Zodat we als gemeente weten wat we wel of niet kunnen doen. 

We hopen dat veel inwoners een kop koffie of thee met ons college komen drinken op de weekmarkten. Wij kijken in elk geval uit naar mooie ontmoetingen! Door deze ontmoetingsmomenten willen onze gemeentebestuurders nog meer de verbinding zoeken met onze inwoners. 

Beter kennismaken met inwoners

Burgemeester Richard de Boer: ‘Met dit initiatief willen we graag (beter) kennismaken met onze inwoners. En uit onze samenleving ophalen wat beter, anders of mooier kan. Maar we horen ook graag wat goed gaat, zodat we weten wat we moeten blijven doen. Ik roep de inwoners van Landgraaf dan ook op: kom een kop koffie of thee met ons drinken zodat we elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten. Vragen, opmerkingen en tips van iedereen zijn goud waard!’

Waar en wanneer kunt u komen buurten met het college?

•    Donderdag 1 juni, Weekmarkt Op de Kamp, Nieuwenhagen, van 10.00-12.00 uur 
•    Vrijdag 9 juni, Weekmarkt Ubach over Worms, van 14.00-16.00 uur
•    Vrijdag 7 juli, Weekmarkt Schaesberg, van 14.00-16.00 uur. 

Kom buurten met het college op de markt

Blijf op de hoogte!

  • Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf? Meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief
  • Wilt u actief geïnformeerd worden over vergunningen, bouwplannen, verkeersbesluiten e.d. in uw eigen buurt of straat? Klik dan op de pagina Berichten over uw buurt op Overheid.n(externe link)l op de knop ‘Meld u aan voor de e-mailservice’.