Zonnepanelen op uw dak; een mooie manier om geld en energie te besparen. Profiteer van de zonnige dagen. Misschien is het Zonnepanelenproject Parkstad een goede keuze voor u. 

Geen uitzoekwerk

Deelnemers worden zo veel mogelijk ‘ontzorgd’. Dat wil zeggen geen uitzoekwerk voor u. De installatie kan worden gefinancierd door een aantrekkelijke lening bij de gemeente Landgraaf van 15 jaar aan een rente van 1,5 %. In één keer betalen of extra aflossen kan ook en de BTW teruggave wordt voor u geregeld. Veel gemakkelijker kan het niet worden! 

Wie kan meedoen?

Alle particuliere woningeigenaren van de Parkstadgemeenten kunnen meedoen, ook met een smalle beurs. Maar ook bedrijven en (sport)verenigingen met een eigen pand en een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère. 

Webinars voor meer informatie

Volta Solar, die het zonnepanelenproject voor de Parkstadgemeenten uitvoert, heeft een aantal online informatiebijeenkomsten (webinars) gepland. Tijdens deze webinars krijgt u meer informatie over het hele traject. De webinars zijn op woensdag 28 april, dinsdag 11 mei en woensdag 19 mei. 

Interesse? Meld u aan voor een van de webinars op de webpagina van Volta Limburg. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een link om deel te nemen.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden van het project op de website van het Zonnepanelenproject Parkstad

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van de gemeente Landgraaf?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!