Nieuw budget Duurzaam Energie- en Klimaatfonds

De gemeenteraad van Landgraaf heeft opnieuw budget vrijgemaakt voor het Duurzaam Energie- en Klimaatfonds Landgraaf. Met een lening uit het fonds kunt u als inwoner van Landgraaf allerlei duurzame maatregelen uitvoeren aan uw woning of gebouw om energie te besparen. In deze tijd van wisselende energieprijzen kan dat een aantrekkelijke optie zijn. Energie besparen moet immers voor álle inwoners van Landgraaf haalbaar zijn. Met deze lening hopen we dan ook iedereen in Landgraaf te bereiken.

Niet alleen woningeigenaren en ondernemers kunnen gebruik maken van de lening. Ook verenigingen van eigenaren (VVE’s) kunnen gebruik van het Duurzaam Energie- en Klimaatfonds.

Rentepercentage

De lening heeft een rente van 3,83 %. De bedragen die u kunt lenen voor allerlei maatregelen zijn minimaal € 1.000,- en maximaal € 35.000,- bij één adres en € 150.000,- bij een Vereniging van Eigenaren (VvE) en ondernemers. De lening heeft een looptijd van 15 jaar.

Voor meer informatie: Duurzaam Energie- en Klimaatfonds | Gemeente Landgraaf

Blijf op de hoogte!

  • Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf? Meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief
  • Wilt u actief geïnformeerd worden over vergunningen, bouwplannen, verkeersbesluiten e.d. in uw eigen buurt of straat? Klik dan op de pagina Berichten over uw buurt op Overheid.nl op de knop ‘Meld u aan voor de e-mailservice’.