Vanaf vandaag heeft onze gemeente een geheel vernieuwde website. Hij ziet er niet alleen anders uit, maar de informatie is ook zodanig ingedeeld, dat u er als burger goed uw weg in vindt. Onderwerpen die u het vaakst nodig heeft (bijvoorbeeld afspraak maken met de gemeente), staan direct op de homepage, er is een duidelijke hoofdstructuur en de zoekfunctie is verbeterd.

Voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk gebruik kan maken van onze gemeentelijke website. Dus ook als u niet goed kunt zien, horen, lezen, of een andere beperking heeft. Daarom heeft onze website een goed vindbare voorleesfunctie en knoppen voor hoger contrast en grotere letters. Verder is er gekozen voor een rustige vormgeving en kleuren die ook goed zichtbaar zijn voor slechtzienden en kleurenblinden.

Modern systeem

Onze website is zo gebouwd dat deze goed werkt op elke gangbare browser en elk apparaat (pc, tablet, smartphone). Door gebruik van een modern onderliggend systeem is geborgd dat onze website ook in de toekomst blijft voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van digitale toegankelijkheid, informatiebeveiliging en privacy.

Bedankt voor de tips

In de afgelopen periode heeft u de 'probeerversie' van onze nieuwe website kunnen bekijken en reacties kunnen doorgeven. Daar is veelvuldig gebruik van gemaakt. Dank daarvoor! Wellicht heeft u uw verwerkte tip al op de nieuwe website terug gezien. Heeft u uw mailadres ingevuld bij uw reactie? Dan krijgt u nog een persoonlijke terugkoppeling over uw tip. 

Reageren blijft mogelijk

Het blijft mogelijk om op onze webpagina's tips door te geven via 'Heeft u gevonden wat u zocht' (en natuurlijk via ons contactformulier). We nodigen u van harte uit om hier gebruik van te maken, zodat onze website blijft aansluiten op uw behoeften.

Nazorg

Bij de lancering van een nieuwe website zijn er altijd zaken die pas achteraf goed ingesteld kunnen worden. Komt u dus in deze eerste dagen bijvoorbeeld nog linkjes tegen die niet werken, weet dan dat hier nog aan gewerkt wordt.