Onze inwoners wijzen ons erop dat Zon-Expert, aanbieder van zonnepanelen, in hun folder en op sociale media vermelden dat ze met ons samenwerken en dat men vanuit die samenwerking gebruik kan maken van ons Duurzaam Energie- en Klimaatfonds Landgraaf. Dat is absoluut niet het geval.

Onafhankelijke rol

Als gemeente Landgraaf hebben we als verstrekker van de gemeentelijke lening voor het verduurzamen van uw woning een onafhankelijk rol. Wij spreken nadrukkelijk géén voorkeur uit voor een specifieke leverancier of maatregel bij het aangaan van deze lening.

Absoluut geen toestemming

Wij hebben het bedrijf Zon-Expert geen toestemming verleend om gebruik te maken van onze naam, ons logo en onze teksten. Via onze juridische afdeling hebben wij hen dan ook laten weten dat men daar onmiddellijk mee moet stoppen.

Eigen keuze

Wilt u gebruik maken van het Duurzaam Energie- en Klimaatfonds, dan kunt u zelf uw aanbieder uitkiezen voor het plaatsen van de zonnepanelen. Ook voor de andere maatregelen waarvoor u een lening via het fonds zou willen afsluiten, bent u vrij in uw keuze. Informatie over het Duurzaam Energie- en Klimaatfonds Landgraaf en de voorwaarden hiervan, vindt u op de webpagina van het fonds