HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van gepubliceerde nieuwsberichten. Hier staan de actuele berichten onder elkaar vermeld. Bij Archief (onderaan) vindt u wat oudere berichten. Voor nieuwsberichten op de oude website wordt verwezen naar het Webarchief.

 • Duurzaam Energie en Klimaatfonds Landgraaf

  (07-11-2019)
  Duurzaam Energie en Klimaatfonds Landgraaf

  De gemeente Landgraaf wil alle inwoners, verenigingen en ondernemers ondersteunen bij de verduurzaming van woningen en gebouwen. Wethouder Freed Janssen (coördinerend wethouder Verduurzamen samenleving): ‘Wij willen dat maatregelen om energie te besparen voor álle inwoners van onze gemeente haalbaar zijn. Vooral voor diegene met een smalle beurs. Daarvoor starten we met het Duurzaam Energie en Klimaatfonds Landgraaf.'

  Lees verder
 • Bekendmakingen week 45

  (06-11-2019)
  Overheid.nl - Bekendmakingen

  In de afgelopen week zijn de volgende bekendmakingen op Overheid.nl gepubliceerd:

  Lees verder
 • Koopstromenonderzoek Limburg 2019 van start - groot onderzoek naar koopgedrag

  (28-10-2019)
  logo koopstromenonderzoek

  De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is op straat vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen. De provincie Limburg zet zich daarom samen met gemeenten en winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

  Lees verder
 • Uitnodiging ondernemersdag Heerlen – Landgraaf

  (24-10-2019)
  slot schaesberg

  Bent u ondernemer en heeft u interesse in een leuke, leerzame en gezellige dag? Gemeente Landgraaf en gemeente Heerlen nodigen u van harte uit voor de Ondernemersdag op dinsdag 19 november. Dit jaar zijn wij te gast bij Slot Schaesberg in Landgraaf. Meld u nu aan!

  Lees verder
 • Educatieprogramma tegen zwerfafval in Landgraaf

  (16-08-2019)
  zwerfafval

  Komend schooljaar 2019-2020 gaat gemeente Landgraaf met alle basisschoolkinderen de strijd tegen zwerfafval aan. Er bestaat een uniek educatieprogramma gericht op basisschoolleerlingen dat bestaat uit een interactieve gastles en een opschoonactie in de wijk. Deelname aan de gastles wordt gratis aangeboden door de gemeente. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar worden ware afvalhelden!

  Lees verder
Archief

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden