HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van gepubliceerde nieuwsberichten. Hier staan de actuele berichten onder elkaar vermeld. Bij Archief (onderaan) vindt u wat oudere berichten. Voor nieuwsberichten op de oude website wordt verwezen naar het Webarchief.

 • Bekendmakingen week 21

  (22-05-2019)
  Overheid.nl - Bekendmakingen

  In de afgelopen week zijn de volgende bekendmakingen op Overheid.nl gepubliceerd:

  Lees verder
 • Subsidie voor het afkoppelen van hemelwater

  (22-05-2019)
  waterklaar Parkstad

  De gemeente Landgraaf doet mee aan de campagne Waterklaar, een samenwerking tussen de Parkstadgemeenten, Waterschap Limburg en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML). Op 22 mei ging de campagne van start. De campagne trapt af met een aantrekkelijk aanbod aan woningeigenaren: als u de regenpijp afkoppelt van het riool en regenwater daar houdt waar het valt, kunt u daarvoor subsidie krijgen.

  Lees verder
 • Help IVN Ubach over Worms bij inventarisatie Vliegend Hert

  (22-05-2019)
  Een vrouwelijke vliegend hert

  Na het succes van 2018 wil IVN Ubach over Worms graag het onderzoek naar het Vliegend Hert in 2019 uitbreiden. Daar kunt u bij helpen!

  Lees verder
 • Eerste gemeente in Limburg

  (13-05-2019)
  Een duim

  Het is ons gelukt om de eerste gemeente in Limburg  te zijn die de eerste grondwaterput in de basisregistratie ondergrond heeft verwerkt!

  Lees verder
 • Aanvragen Koninklijke onderscheiding

  (29-04-2019)
  lintje

  Kent u iemand, die volgens u in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding? Aanvragen voor Koningsdag 2020 dienen vóór 1 juli 2019 bij de burgemeester in het bezit te zijn. U kunt ook contact opnemen met de secretaresse van burgemeester Raymond Vlecken, telefonisch te bereiken via telefoonnummer 14 045.

  Lees verder
 • Gemeentenieuws editie 'Meedoen' in de bus

  (15-04-2019)
  gemeentenieuws

  De komende dagen valt de derde uitgave van het Gemeentenieuws in de bus. Deze editie heet 'Meedoen' met artikelen en interviews over zorg en werk.

  Lees verder
Archief

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden