HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van gepubliceerde nieuwsberichten. Hier staan de actuele berichten onder elkaar vermeld. Bij Archief (onderaan) vindt u wat oudere berichten. Voor nieuwsberichten op de oude website wordt verwezen naar het Webarchief.

 • Bekendmakingen week 29

  (17-07-2019)
  Overheid.nl - Bekendmakingen

  In de afgelopen week zijn de volgende bekendmakingen op Overheid.nl gepubliceerd:

  Lees verder
 • Vergadering commissie Ruimtelijke Kwaliteit en Monumenten

  (16-07-2019)
  agenda

  Op 18 juli vindt een vergadering van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit en Monumenten plaats.

  Lees verder
 • Startklassen voor basisonderwijs Parkstad

  (11-07-2019)
  Hand schudden

  Onderwijs en zorg slaan handen in elkaar. Met ingang van het nieuwe schooljaar starten in de regio Parkstad Limburg ‘startklassen’. Een startklas is een plek voor 4 jarige kinderen die een specifieke onderwijs- en zorgondersteuning nodig hebben. 

  Lees verder
 • Bevolkingsonderzoek borstkanker in Landgraaf

  (10-07-2019)

  Op woensdag 17 juli start Bevolkingsonderzoek Zuid met het bevolkingsonderzoek borstkanker in Landgraaf. Voor dit onderzoek worden alle vrouwen tussen 50 en 75 jaar elke 2 jaar uitgenodigd. Volgens de landelijke richtlijnen zijn dat in 2019 de vrouwen geboren in de jaren 1944 tot en met 1969. Vrouwen uit Landgraaf met de postcodes 6371 tot en met 6374 worden voor deze ronde van het bevolkingsonderzoek uitgenodigd.

  Lees verder
 • Uitkomsten enquête over afval

  (08-07-2019)
  afval container vuilniszak

  In april hebben we een enquête gehouden over het thema afval. Langs deze weg bedanken we alle 469 inwoners die de enquête hebben ingevuld, voor hun tijd en mening. Onder de deelnemers zijn 10 cadeaubonnen verloot die wethouder Freed Janssen op 4 juli aan de gelukkige winnaars heeft overhandigd.

  Lees verder
 • App en e-mailservice bekendmakingen

  (04-07-2019)
  over uw buurt zo weet je er van gaan mijn buren verbouwen

  Wist u dat u via de e-mailservice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte kunt blijven van bekendmakingen van de overheid en dus ook van gemeente Landgraaf? Kijk voor meer informatie bij de pagina Bekendmakingen.

 • Woningmarktbehoefte onderzoek

  (17-06-2019)
  Huizen in Lauradorp

  Hoe zorgen we ervoor dat er in de toekomst voldoende woningen zijn die zijn afgestemd op de behoeften van onze inwoners? Om een goed inzicht te krijgen in uw woningbehoefte voert adviesbureau Stec Groep in opdracht van ons de komende periode een onderzoek uit. De resultaten hiervan gebruiken wij onder andere bij het actualiseren van ons huidige woonbeleid. Zo kunnen wij gerichter keuzes maken in de mogelijke woningbouw en ons beleid beter afstemmen op uw behoeften.

  Lees verder
 • Woningtoezicht tijdens uw vakantie

  (12-06-2019)
  zwembad vakantie palmen

  Voor inwoners van Landgraaf is het mogelijk om tijdens vakantieafwezigheid extra toezicht op de woning te laten uitoefenen. De toezichthouders van de afdeling Toezicht en Handhaving houden dan een extra oogje in het zeil. Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, dan kunt u zich hiervoor via deze website aanmelden.

  Lees verder
 • Is uw tuin al WATERKLAAR? Tegels eruit, plantjes erin!

  (05-06-2019)
  voorkom wateroverlast waterklaar

  Helpt u ook om de risico’s van wateroverlast te beperken? Dat kan bijvoorbeeld door uw tuin te vergroenen en af te koppelen van het vuilwaterriool. En voor sommige maatregelen krijgt u ook nog eens subsidie!

  Lees verder
 • Volledige uitslag verkiezingen Europees Parlement

  (28-05-2019)
  stemmen met rode potlood

  De definitieve uitslagen van de verkiezingen voor het Europees Parlement voor Landgraaf zijn bekend. 

  Lees verder
Archief

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden