HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van gepubliceerde nieuwsberichten. Hier staan de actuele berichten onder elkaar vermeld. Bij Archief (onderaan) vindt u oudere berichten. Voor nieuwsberichten op de oude website wordt verwezen naar het Webarchief.

 • Bekendmakingen week 39

  (23-09-2020)
  Overheid.nl - Bekendmakingen

  In de afgelopen week zijn de volgende bekendmakingen op Overheid.nl gepubliceerd:

  Lees verder
 • Probeerversie nieuwe website

  (21-09-2020)
  schermafdruk probeerversie website

  In juli zijn we gestart met een vernieuwingsproject van onze website. De nieuwe website is nog niet helemaal klaar, maar we vinden het fijn als u alvast een kijkje neemt.

  Lees verder
 • Beëdiging raadslid Lucas Baggerman

  (18-09-2020)
  Ex-Raadslid Bjorn Lambie en raadslid Lucas Baggerman

  Op 17 september 2020 is Lucas Baggerman beëdigd als nieuw raadslid in Landgraaf voor de VVD. Hij volgt Björn Lambie op die recent is afgetreden.

  Lees verder
 • Nieuwe gemeentegids

  (17-09-2020)
  voorkant gemeentegids

  De gemeentegids 2020-2021 ligt op verschillende plekken in onze gemeente voor u klaar. De gids wordt tegenwoordig in een kleinere oplage geproduceerd en niet meer huis-aan-huis verspreid. Dit is milieuvriendelijk en past bij onze ambitie om een duurzame gemeente te zijn.

  Lees verder
 • Vergoeding huur of hypotheeklasten vrijwilligersorgansiaties

  (16-09-2020)
  corona

  De maatregelen rondom het coronavirus hebben grote impact gehad op de vrijwilligersorganisaties op het gebied van jeugd, cultuur en welzijn. De gemeente Landgraaf  heeft besloten om de huur of hypotheeklasten aan vrijwilligersorganisaties deels te vergoeden.

  Lees verder
 • GGD Gezondheidsmeter van start

  (17-09-2020)
  GGD Gezondheidsmeter

  Vanaf 17 september ontvangen ruim 140.000 Limburgers een uitnodiging van de GGD voor deelname aan een grootschalig gezondheidsonderzoek. Hoe gezond Nederland is, daar komen we alleen achter met uw hulp. Want als we weten hoe het met u gaat, weten we hoe het met ons allemaal gaat.

  Lees verder
 • Ontdek Landgraaf; het Landgraafse erfgoed digitaal beleefbaar

  (11-09-2020)
  Tim Vaessen en wethouder Ramon Lucassen

  Op vrijdag 11 september gaat Ontdek Landgraaf, het digitaal erfgoedplatform van de gemeente Landgraaf, online.

  Lees verder
 • Verruiming openingstijden terrassen

  (08-09-2020)
  Glazen

  Vanaf vandaag mogen de terrassen in Landgraaf tot middernacht openblijven. Eerst was dit tot 23.00 uur. De burgemeester heeft dit besluit genomen voor de periode tot 1 november van dit jaar.  Door de coronapandemie zijn alle horecagelegenheden eerst gesloten en later, onder strenge voorwaarden, weer opengegaan.

  Lees verder
 • Voorbereidende werkzaamheden voor instandhouding bossen

  (28-08-2020)
  blessen bomen

  Op donderdag 3 september starten wij, in samenwerking met Stichting Bosbeheer Landgraaf, met de voorbereidende werkzaamheden om onze bossen toekomstbestendig te maken en vooral veilig te houden. Wat dit betekent leest u hieronder.

  Lees verder
 • Noodverordening per 21 augustus licht aangepast

  (10-09-2020)
  coronavirus

  Per vrijdag 21 augustus is een nieuwe noodverordening van kracht. De nieuwe noodverordening kent een aantal kleine aanpassingen ten opzichte van de noodverordening van 10 augustus. De aanpassingen leggen zich toe op introducties door onderwijsinstellingen en studentenverenigingen.  

  Lees verder
Archief

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden