HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws  |  Burgeronderzoek Parkstad 2019; van harte aanbevolen!

Burgeronderzoek Parkstad 2019; van harte aanbevolen! (03-10-2019)

Dit item is verlopen op 01-11-2019.
vragenlijst enquete

In de tweede helft van deze maand ontvangen 3.000 willekeurig geselecteerde inwoners van Landgraaf vragenlijsten in het kader van het tweejaarlijks Burgeronderzoek Parkstad. 1500 inwoners ontvangen de vragenlijst ‘buurtonderzoek’ met daarin vragen over bijvoorbeeld de leefbaarheid en veiligheid in de buurt, het onderhoud van de openbare ruimte en verkeer en vervoer. De andere groep ontvangt de vragenlijst ‘gemeenteonderzoek’, die gaat over de gemeentelijke dienstverlening, het gemeentebestuur en onze communicatie. Het Burgeronderzoek Parkstad wordt sinds 2001 iedere twee jaar uitgevoerd.

Alle antwoorden bij elkaar geven een goed beeld van trends en ontwikkelingen binnen onze buurten en de gemeente Landgraaf als geheel. Maar ze geven ook een goede kijk op ons eigen functioneren. Met de resultaten kunnen we als gemeente inspelen op de behoeften van onze inwoners en waar noodzakelijk bijsturen. Uw mening is voor ons dus erg belangrijk!

Wanneer u tot de geselecteerden hoort, verzoeken wij u vriendelijk de vragenlijst in te vullen en in te sturen. De vragenlijst kan overigens ook digitaal worden ingevuld. De resultaten worden in april 2020 gepubliceerd op de website van Parkstadmonitor »

Wanneer u nog vragen over het Burgeronderzoek Parkstad heeft, kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer 14 045. Mailen kan ook: gemeente@landgraaf.nl

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden