HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws  |  Enquête: 'Communiceren met onze inwoners'

Enquête: 'Communiceren met onze inwoners' (01-07-2020)

Burgerhoes

Hoe bereiken we u het beste? Als gemeente vinden we het belangrijk dat onze inwoners op de hoogte zijn van zaken die binnen onze gemeente (als overheid) spelen. Zaken die voor u interessant en belangrijk kunnen zijn.

We willen graag weten welke communicatiemiddelen u gebruikt om informatie van de gemeente te krijgen. Voorbeelden van communicatiemiddelen zijn: onze website, sociale media en de Gemindezake. Daarom hebben we een enquête opgesteld. Zo krijgen we inzicht in de manier waarop we u het beste kunnen informeren.

Doet u mee? Vul de enquête in! » 

Deze enquête was eerder gepland in maart van dit jaar. Dat hadden we toen ook al gecommuniceerd. Maar omdat het coronavirus toen uitbrak, hebben we de enquête uitgesteld.

Tot eind 2019 publiceerden wij ook in het weekblad Via Landgraaf. Dit weekblad wordt nu niet meer huis-aan-huis verspreid. Daarom zijn we gestopt met het inkopen van de pagina met gemeentenieuws. We willen graag weten of u nu gemeentelijke informatie mist.

Helpt u ons mee? Het invullen kost u maximaal 10 minuten. U heeft tot en met 20 juli de mogelijkheid om de enquête in te vullen. Heeft u vragen? Bel dan naar 14 045 en vraag naar team communicatie. Dit nummer kunt u ook bellen als u een papieren versie wilt ontvangen, bijvoorbeeld voor een familielid, buur of kennis die niet digitaal is.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden