HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws  |  Gratis carnavalsgalaconcert in Burgerhoes

Gratis carnavalsgalaconcert in Burgerhoes (11-01-2018)

Dit item is verlopen op 31-01-2018.
afbeeldingen op Burgerhoes

Op zaterdag 3 februari staat om 20.00 uur het 24e carnavalsgalaconcert op de agenda. Onder het motto ‘t sjtadsprinsenpaar nuudigt oet zal Harmonie Laura zorgdragen voor de hoofdmoot van dit concert.

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief. In het Burgerhoes zal het stadsprinsenpaar Perry en Claudia van C.V d’r Sjtee Uul samen met wethouder John Ringens u persoonlijk ontvangen en begroeten. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar! Het bijzondere concert wordt op informele wijze afgesloten met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat.

Toegangsbewijs

Wilt u erbij zijn? Dat kan! De entree is vrij, maar u moet wel van tevoren kaarten afhalen bij de receptie in het Burgerhoes. Daarvoor kunt u terecht tijdens de openingstijden van het Burgerhoes.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden