HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws  |  Regeling 'Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren'

Regeling 'Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren' (18-06-2020)

coronavirus

Fungeert u als buurt- of dorpshuis of gemeenschapsaccommodatie? En heeft u een omzetverlies van minimaal €4000,-? Vanaf 12 juni 2020 zijn de SBI-codes 88.999, 88.993 en 88.102 toegelaten tot de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS). In de praktijk betekent dit dat de meeste buurt- en dorpshuizen ook aanspraak kunnen maken op deze regeling. ​

SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en geeft aan wat de hoofd- en de nevenactiviteiten van een bedrijf zijn. Om uw SBI-code op te zoeken kunt u gebruik maken van de tool op de website van de KVK ».

Omzetverlies van minimaal €4.000,-

Om aanspraak te maken op de TOGS moet er in de periode van 16 maart – 16 juni sprake zijn van omzetverlies waar vaste lasten tegenover staan van minimaal €4.000,-. Of u in aanmerking komt, wat alle voorwaarden zijn en hoe u kunt aanvragen leest u op de website van het RVO » .Wanneer u hier aanspraak op wilt maken dient u dit bijtijds te doen. De TOGS-regeling sluit op 26 juni.

Buurt- of dorpshuis of gemeenschapsaccommodatie

Fungeert u als buurt- of dorpshuis of gemeenschapsaccommodatie en staat u ingeschreven onder een andere SBI-code? Dan kunt u dat op de website van RVO » aangeven dat u meent een andere SBI-code te moeten hebben.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden