HOME  |  Over Landgraaf  |  Nieuws  |  Woningmarktbehoefte onderzoek

Woningmarktbehoefte onderzoek (17-06-2019)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.
Huizen in Lauradorp

Hoe zorgen we ervoor dat er in de toekomst voldoende woningen zijn die zijn afgestemd op de behoeften van onze inwoners? Om een goed inzicht te krijgen in uw woningbehoefte voert adviesbureau Stec Groep in opdracht van ons de komende periode een onderzoek uit. De resultaten hiervan gebruiken wij onder andere bij het actualiseren van ons huidige woonbeleid. Zo kunnen wij gerichter keuzes maken in de mogelijke woningbouw en ons beleid beter afstemmen op uw behoeften.

Online enquête

Graag nodigen wij u uit om de enquête in te vullen. Deze is online beschikbaar op enqueteviainternet ». Wethouder Marlies Dreissen: ‘Ik kijk uit naar de resultaten van het onderzoek. Want wat voor woningen willen de inwoners van Landgraaf? Natuurlijk hebben we wel een idee, maar wat zijn precies de wensen en voorkeuren op dit moment? Ik hoop dat zoveel mogelijk huishoudens meedoen aan dit onderzoek.’ Heeft u moeite met het invullen van de enquête via internet? Dan kunt u deze ook komen invullen bij ons op kantoor. Wij helpen u graag met de vragenlijst. Het is dan wel verstandig dat u eerst telefonisch een afspraak maakt via 14045.

Planning

U kunt de enquête invullen tot 1 augustus 2019. In de loop van het derde kwartaal 2019 wordt het onderzoek afgerond en gaan wij aan de slag met de uitkomsten. De resultaten publiceren we in de Via Limburg, op onze website en in onze social media.

Jongeren

Wij willen ook graag de woonwensen en verhuisplannen van jongeren weten. Daarom vragen wij vooral ook thuiswonende jongeren om de vragenlijst in te vullen. Ook jongeren die nu buiten Landgraaf wonen (vanwege werk en/of studie) en die geïnteresseerd zijn om terug te verhuizen naar onze gemeente, nodigen wij van harte uit om de enquête in vullen.

Foto: Pascal Moors

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden