HOME  |  Over Landgraaf  |  Projecten en plannen  |  Oude Markt Waubach

Oude Markt Waubach

In het centrum van Ubach over Worms, op de 'nieuwe markt', heeft de gemeente in samenwerking met haar partners een aantal appartementen, parkeerplaatsen en winkelruimte gerealiseerd. Daarnaast werkt de gemeente, samen met burgers en ondernemers, keihard momenteel keihard aan de herinrichting van de 'oude markt'.

In het 4e kwartaal van 2018 is Enexis gestart met het omleggen van leidingen op en rondom de Oude Markt. Dit was het begin van alle voorbereidende werkzaamheden. Onderzoeken en het verleggen van kabels en leidingen, plus de gebleken noodzaak voor het saneren van de gasleidingen in het gebied, zijn enkele aspecten die hierbij een rol spelen.

In april zijn wij gestart met de reconstructie van het gebied. In mei is op de Oude Markt een TIJDELIJKE parkeerplaats ingericht om de parkeerdruk op te vangen nu aan de omliggende straten wordt gewerkt. Deze parkeerplaats blijft tot december 2019, daarna zijn de werkzaamheden aan de straten naar verwachting beëindigd, wordt de parkeerplaats verwijderd en starten we met het werk van de herinrichting aan de Oude Markt. 

Op de Facebookpagina van aannemer Kurvers over de Oude Markt Waubach » vindt u de meest actuele informatie.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden