HOME  |  Over Landgraaf  |  Projecten en plannen  |  Project Energie Bespaar Garantie

Project Energie Bespaar Garantie

De gemeente Landgraaf start binnenkort het pilotproject: 'Energie Bespaar Garantie gemeente Landgraaf'. Wilt u meer comfort in uw huis en geld besparen dan is dit project de ideale oplossing voor u!

Denkt u al langer na over het isoleren van uw huis? Of het vervangen van het glas in dubbel- of driedubbelglas? Uw huis wordt met het nemen van energiebesparende maatregelen een stuk comfortabeler. Het kan ook om een zonneboiler of een hoog rendement verwarmingsketel gaan. Maar ziet u op tegen al dat geregel en de kosten? Dan is dit project de ideale oplossing voor u.

Ontzorgen

In dit pilotproject wordt alles voor u geregeld. Van de aanschaf van de installatie, de besparing, het onderhoud tot de garantie op het rendement. U sluit hiervoor een lening af met de gemeente Landgraaf tegen een lage rente. In opdracht van de gemeente voert GEAS, gezamenlijk met Volta Limburg (GEAS is een dochter van ESSENT) als serviceprovider het verduurzamingsproject uit. Het bijzondere aan dit project is dat de vooraf berekende besparingen ook gegarandeerd worden. Alle particuliere woningeigenaren van Landgraaf kunnen deelnemen aan dit project.

Aanvragen

Op de de website van Volta Limburg » kunt u een deskundig onderzoek laten uitvoeren.

  • Hieruit blijkt welke energiebesparende maatregelen in uw woning verstandig zijn.
  • Hieruit blijkt hoeveel u per jaar gemiddeld aan gas bespaart.
  • Wat de kosten van de maatregelen zijn.

Meer informatie is te vinden in de onderstaande presentatie of stuur uw vraag aan gemeente@landgraaf.nl onder vermelding van 'Energie Bespaar Garantie'.

Samen gaan we op weg naar een DUURZAAM Landgraaf!

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden