HOME  |  Over Landgraaf  |  Projecten en plannen  |  Steenenkruisweg, Hekeleweg, Moershei en Jennewegske - aanpak wateroverlast

Steenenkruisweg, Hekeleweg, Moershei en Jennewegske - aanpak wateroverlast

De gemeente Landgraaf werkt hard aan het oplossen van een aantal knelpunten op het gebied van wateroverlast. Ook in de straten Steenenkruisweg, Hekeleweg, Moershei en Jennewegske wordt gezocht naar een oplossing. Dit doen we samen met de bewoners van deze straten. 

In het huidige ontwerp is een keuze gemaakt om het regenwater onder de bestrating in een waterbergende fundering op te bergen. Helaas ondervindt deze methode in de uitvoering enkele problemen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om van de waterbergende fundering af te stappen.

Het ontwerp van de inrichting van de wegen verandert niet

Momenteel zijn we bezig om de andere methode van de regenwaterberging te voorbereiden. Alleen het ontwerp van de ondergrondse regenwaterberging passen we aan. Het ontwerp van de inrichting van de wegen blijft zoals we eerder tijdens de bewonersavond d.d. 4 december 2018 aan u hebben gepresenteerd.

Start uitvoering na de bouwvak 2020

In de nieuwe planning start de uitvoering na de bouwvak 2020. Voor de start van de werkzaamheden informeert de aannemer u over de bereikbaarheid van uw woning.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden