HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Emmastraat gedeeltelijk afgesloten

  (23-07-2018)

  Op vrijdag 21 september is de Emmastraat afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers vanaf 7.30 uur tot 13.00 uur vanaf de Hoogstraat tot aan Emmastraat nummer 29. Tijdens die periode staat er een verhuiswagen geparkeerd bij Emmastraat 29 en is het niet mogelijk om te parkeren in het afgesloten deel van de Emmastraat.

 • Plein Elzehof afgesloten 22 september

  (23-08-2018)

  Op zaterdag 22 september van 10.00 tot 18.00 uur is er een burendag/rommelmarkt op het plein 'Elzehof'. In verband hiermee is het plein ter hoogte van Elzehof 1 en ter hoogte van de hoek Spaarweiden/Troereberg afgesloten voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers.

 • Werkzaamheden Moltbos - 28 september

  (12-09-2018)

  Op vrijdag 28 september voert KWS Infra BV onderhoudswerkzaamheden uit aan het Moltbos. Op de straat brengen zij een slijtlaag aan om de uiteindelijke levensduur van de asfaltlaag te verlengen en om de rijweg stroever en dus veiliger te maken. Deze slijtlaag bestaat uit een kleefmiddel met daaroverheen een laag van kleine steentjes.

  Lees verder
 • Wegonderhoud Ridderstraat, Jonkheerstraat en Heggenstraat (week 33 t/m 42)

  (23-07-2018)

  In opdracht van de gemeente Landgraaf voert KWS Infra BV wegonderhoud uit aan de trottoirs en rijbanen van de Ridderstraat, Jonkheerstraat en Heggenstraat. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd:

  Lees verder
 • Werkzaamheden Buitenring Reeweg tot Brunssum (week 42-44)

  (17-09-2018)

  Vanaf week 42 start Buitenring Parkstad Limburg met het ombouwen van de Buitenring (N300 Brunssummerheide) naar de eindsituatie. Tussen de Ganzepool (Brunssum) en de Reeweg wordt de weg 2 bij 2 baans.

  Lees verder
 • Spoorwerkzaamheden: bouw schakelstation

  (05-07-2018)

  Inmiddels zijn de werkzaamheden t.b.v. de elektrificatie van de spoorlijn Landgraaf-Herzogenrath in volle gang. Van juli tot en met oktober gaat ProRail ter hoogte van het P+R terrein bij station Landgraaf een schakelstation bouwen. Een schakelstation is een klein gebouw waar de energievoorzieningen van het spoor samenkomen. Het gebouw wordt opgebouwd uit reeds voorgebouwde delen. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven.

  Lees verder
 • Werkzaamheden Tunnelweg/Rukkerweg (Kerkrade)

  (14-08-2018)

  De gemeente Kerkrade voert vanaf 13 augustus werkzaamheden uit aan de Tunnelweg/Rukkerweg. Omdat veel mensen vanuit Landgraaf van deze weg gebruik maken, vermelden we deze werkzaamheden ook in onze verkeershinder. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 9 november. De weg wordt hiervoor afgesloten en er worden omleidingsroutes ingesteld. U vindt de meest actuele informatie en omleidingsroutes op de website Kerkrade bereikbaar ».

  Lees verder
 • Werkzaamheden Welterlaan, gemeente Heerlen

  (14-06-2017)

  De gemeente Heerlen voert werkzaamheden uit in de Welterlaan, Burgemeester Gijzelslaan en een gedeelte van de Benzenraderweg (weg die aansluit op de autosnelweg van Maastricht en de N281). Omdat veel inwoners van en bezoekers aan de gemeente Landgraaf gebruik maken van deze weg, informeren wij u ook op onze website over de werkzaamheden.

  Lees verder
 • Rioolwerkzaamheden Heerlener Strasse (Übach-Palenberg)

  (17-03-2017)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) is op 13 maart 2017 gestart met rioolwerkzaamheden aan de Heerlener Strasse. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. In totaal duren de werkzaamheden 3 jaar (3 fasen).

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden