HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Wachtendonckstraat/Graaf Johan Frederikstraat: groot onderhoud

  (11-10-2019)

  Op maandag 14 oktober startte KWS Infra met de onderhoudswerkzaamheden aan de Wachtendonckstraat en Graaf Johan Frederikstraat. Ook wordt het riool vervangen in de Graaf Johan Frederikstraat. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met medio week 51. Het project wordt uitgevoerd in fases.

  Lees verder
 • Graaf Johan Frederikstraat afgesloten op 21 november

  (21-10-2019)

  Bij een les over de dode hoek voor leerlingen van basisschool de Schatgraver wordt gebruik gemaakt van een vrachtwagen. Op donderdag 21 november wordt daarom van 8.15 uur tot 16.00 uur, bij de dependance aan de Graaf Johan Frederikstraat, de straat voor de school afgesloten.

 • Reconstructie Oude Markt Waubach

  (11-01-2019)

  De herinrichtingswerkzaamheden aan de 'oude markt' en de daarbij behorende werkzaamheden zijn in volle gang. De werkzaamheden in de Korte Hovenstraat zijn 9 september gestart en worden in de week van 28 oktober afgerond. Aansluitend starten de werkzaamheden van fase 6 en 7 (Kerkbergweg/Charles Frehenstraat).

  Lees verder
 • Gedeeltelijke wegafsluiting Streperplein

  (02-10-2019)

  In verband met (herstel)werkzaamheden in het pand van Hendriks Schoenmode en Wandelsport fungeren van 18 november tot 16 december een 4-tal containerunits op de openbare weg, ter hoogte van Streperplein 2a, als tijdelijk magazijn voor schoenen. Er is gedurende deze periode een tijdelijk parkeerverbod van kracht aan de achterzijde van het Streperplein.

 • Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

  (18-10-2018)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

  De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

  Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

  Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden is er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden