HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Werkzaamheden Moltweg

  (16-01-2020)

  Op maandag 20 januari start de verplaatsing/aanpassing van de bushaltes op de Moltweg. Een rijstrook blijft beschikbaar zodat het verkeer kan blijven rijden. Dit is geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten. Er komt een hoofdomleidingsroute via de Heerlenseweg en Pasweg. De werkzaamheden duren ongeveer vier weken.

 • Groenwerkzaamheden Melchersstraat

  (13-01-2020)

  In de week van 3 februari voert TENNET snoei- en kapwerkzaamheden uit in de groenstrook langs de Melchersstraat. Tijdens de werkzaamheden wordt, indien nodig, een deel van de rijbaan afgezet. Verkeersregelaars bieden dan ondersteuning bij de doorstroming van het verkeer.

  Lees verder
 • Reconstructie Oude Markt Waubach

  (11-01-2019)

  De herinrichtingswerkzaamheden aan de 'oude markt' en de daarbij behorende werkzaamheden zijn in volle gang. De werkzaamheden in de Korte Hovenstraat zijn 9 september gestart en worden in de week van 28 oktober afgerond. Aansluitend starten de werkzaamheden van fase 6 en 7 (Kerkbergweg/Charles Frehenstraat).

  Lees verder
 • Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

  (18-10-2018)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

  De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

  Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

  Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden is er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden