HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • werkzaamheden Rinckberg

  (09-11-2018)

  Op dinsdag 20 november voert de firma van der Velden reinigings- en inspectiewerkzaamheden uit aan het hoofdriool in de Rinckberg in het wegvak gelegen vanaf de kruising Rinckberg-Lindegracht t/m de kruising Rinckberg- Brugstraat. De werkzaamheden starten om 9:00 uur en duren tot ongeveer 13:00 uur.  Het wegvak is afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Kapelweien. We zetten verkeersregelaars in. De aangrenzend woningen en bedrijven zijn te voet bereikbaar.

 • Spoorwerkzaamheden i.v.m. elektrificatie spoorlijn Landgraaf-Herzogenrath

  (08-10-2018)

  Update (08-10-2018):
  Binnenkort start de laatste fase van de werkzaamheden t.b.v. de elektrificatie van de spoorlijn Landgraaf-Herzogenrath. ProRail voert in oktober en november nog een weekend werkzaamheden uit aan de bovenleiding, kabels en leidingen en de treinbeveiliging. Daarnaast gaan zij begin december een week lang in de nacht testritten uitvoeren, of zoveel korter als blijkt dat alle testen succesvol afgerond zijn. Dit houdt in dat er in de nacht een lege personentrein een aantal keer op en neer rijdt op het baanvak.

  Lees verder
 • Werkzaamheden Tunnelweg/Rukkerweg (Kerkrade)

  (14-08-2018)

  De gemeente Kerkrade voert vanaf 13 augustus werkzaamheden uit aan de Tunnelweg/Rukkerweg. Omdat veel mensen vanuit Landgraaf van deze weg gebruik maken, vermelden we deze werkzaamheden ook in onze verkeershinder. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 9 november. De weg wordt hiervoor afgesloten en er worden omleidingsroutes ingesteld. U vindt de meest actuele informatie en omleidingsroutes op de website Kerkrade bereikbaar ».

 • Werkzaamheden Welterlaan, gemeente Heerlen

  (14-06-2017)

  De gemeente Heerlen voert werkzaamheden uit in de Welterlaan, Burgemeester Gijzelslaan en een gedeelte van de Benzenraderweg (weg die aansluit op de autosnelweg van Maastricht en de N281). Omdat veel inwoners van en bezoekers aan de gemeente Landgraaf gebruik maken van deze weg, informeren wij u ook op onze website over de werkzaamheden.

  Lees verder
 • Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

  (18-10-2018)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

  De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

  Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

  Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden wordt er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden