HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Uitvoeren kapwerkzaamheden i.v.m. aanleg Ecoduct over Europaweg-Noord

  (14-02-2020)

  Op dinsdag 18 of woensdag 19 februari start aannemersbedrijf Ploegam, in opdracht van de Provincie Limburg, met de kapwerkzaamheden die nodig zijn om het ecoduct over de Europaweg-Noord aan te kunnen leggen. De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de Mechtildisweg en duren ongeveer 2 weken. 

  Lees verder
 • Tijdelijke wegafsluitingen voor carnavalsoptochten

  (06-02-2020)

  In verband met de optochten zijn onderstaande straten en wegen in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers en carnavalsvoertuigen.

  Lees verder
 • Werkzaamheden Kloosterstraat - Herinrichting Oude Markt fase 8

  (11-01-2019)

  Op 4 februari starten wij met de werkzaamheden in de Kloosterstraat. Wat dit betekent, kunt u lezen in onderstaande informatiebrief van de aannemer. 

  Lees verder
 • Werkzaamheden Moltweg

  (16-01-2020)

  Op maandag 20 januari start de verplaatsing/aanpassing van de bushaltes op de Moltweg. Een rijstrook blijft beschikbaar zodat het verkeer kan blijven rijden. Dit is geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten. Er komt een hoofdomleidingsroute via de Heerlenseweg en Pasweg. De werkzaamheden duren ongeveer vier weken.

 • Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

  (18-10-2018)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

  De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

  Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

  Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden is er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden