HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Werkzaamheden Keizerstraat

  (07-04-2020)

  Op dinsdag 7 april start fase 5 van de werkzaamheden aan de Keizerstraat. Deze duren naar verwachting tot en met 28 april. 

  Lees verder
 • Groot onderhoud Lichtenberg: 7 fases (2 maart - 1 mei)

  (03-03-2020)

  Op maandag 2 maart startte KWS Infra in opdracht van de gemeente Landgraaf met de grote onderhoudswerkzaamheden in de Lichtenberg. Het betreft: Koninginneplein, Heggenstraat, Keizerstraat en Baronstraat. De werkzaamheden worden in 7 fasen uitgevoerd en duren tot en met 1 mei. 

  Lees verder
 • Afrondende asfaltwerkzaamheden Wachtendonckstraat

  (03-03-2020)

  Het weer is ons niet goed gezind. De laatste werkzaamheden (het aanbrengen van de laatste laag asfalt) moeten wij helaas uitstellen tot april/mei. Zo gauw wij nieuwe datums gepland hebben, informeren wij u hierover. 

  Lees verder
 • Werkzaamheden Kloosterstraat - Herinrichting Oude Markt fase 8

  (11-01-2019)

  Op 4 februari starten wij met de werkzaamheden in de Kloosterstraat. Wat dit betekent, kunt u lezen in onderstaande informatiebrief van de aannemer. 

  Lees verder
 • Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

  (18-10-2018)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

  De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

  Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

  Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden is er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

  Lees verder

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden