HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder

Verkeershinder

Op deze pagina vindt u alle actuele berichten over verkeershinder (wegwerkzaamheden, tijdelijke verkeersmaatregelen en dergelijke).

Locatie verkeershinder

 • Haagbeuk tijdelijk afgesloten

  (11-07-2018)

  In verband met een buurtfeest aan de Zomereik/Haagbeuk zal het doodlopende gedeelte van de Haagbeuk beginnend vanaf huisnummer 9 voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers gesloten zijn op zaterdag 25 augustus van 15.00 uur tot zondag 26 augustus 01.00 uur.

 • Spoorwerkzaamheden: bouw schakelstation

  (05-07-2018)

  Inmiddels zijn de werkzaamheden t.b.v. de elektrificatie van de spoorlijn Landgraaf-Herzogenrath in volle gang. Van juli tot en met oktober gaat ProRail ter hoogte van het P+R terrein bij station Landgraaf een schakelstation bouwen. Een schakelstation is een klein gebouw waar de energievoorzieningen van het spoor samenkomen. Het gebouw wordt opgebouwd uit reeds voorgebouwde delen. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven.

  Lees verder
 • Werkzaamheden kruising Streeperveld - Willem 2 Laan

  (02-07-2018)

  Op maandag 16 juli start de firma Kiggen met asfaltonderhoud aan de kruising Streeperveld - Willem 2 Laan. De werkzaamheden duren tot vrijdag 20 juli. Maandag tot en met woensdag kan het verkeer tijdelijk gestremd zijn maar een weghelft is altijd open voor alle verkeer. Donderdag 19 juli is de kruising van 7.00 tot 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Vrijdag vinden alleen nog opruimwerkzaamheden plaats en is de kruising weer vrij voor verkeer.

 • Werkzaamheden Dr. Calsstraat

  (02-07-2018)

  Vanaf maandag 16 juli voert Redding infra B.V. in opdracht van de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan het fietspad gelegen in de Dr. Calsstraat. Ook worden middengeleidebanden aanbracht. Hierdoor krijgen fietsers meer bescherming en kunnen dus veiliger fietsen. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken en worden uitgevoerd in de schoolvakantie.

  Lees verder
 • Werkzaamheden Welterlaan, gemeente Heerlen

  (14-06-2017)

  De gemeente Heerlen voert werkzaamheden uit in de Welterlaan, Burgemeester Gijzelslaan en een gedeelte van de Benzenraderweg (weg die aansluit op de autosnelweg van Maastricht en de N281). Omdat veel inwoners van en bezoekers aan de gemeente Landgraaf gebruik maken van deze weg, informeren wij u ook op onze website over de werkzaamheden.

  Lees verder
 • Rioolwerkzaamheden Heerlener Strasse (Übach-Palenberg)

  (17-03-2017)

  De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) is op 13 maart 2017 gestart met rioolwerkzaamheden aan de Heerlener Strasse. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland richting Heinsberg gestremd. In totaal duren de werkzaamheden 3 jaar (3 fasen).

  Lees verder

Bezoekadres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Meer contact- en openingstijden