HOME  |  Over Landgraaf  |  Verkeershinder  |  Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg)

Rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse (Übach-Palenberg) (18-10-2018)

De gemeente Übach-Palenberg (Duitsland) vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf.  Door deze werkzaamheden is het doorgaand verkeer vanuit Nederland/Landgraaf richting Heinsberg gestremd. 

De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 - B56N - 221 (Geilenkirchen) en visa versa.

Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden is er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

Wij proberen u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Houd voor de meest recente informatie de website van de gemeente Übach-Palenberg » in de gaten. De informatie inclusief omleidingsroute(s) vindt u onder 'Aktuelles - Aktuelle Strassenarbeiten - Kanalarbeiten in der Heerlener Strasse'.

Kijk in onderstaande pdf voor de omleidingstekening voor vrachtverkeer.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden