Onder het motto “Ondernemen, doe je samen” organiseert het StartersCentrum voor de 12de keer het Startersevent Limburg, nu in Sittard. 

Het netwerkevent voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie die gestart zijn vanaf 2018 en zij die in de startblokken staan om zich binnenkort in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze avond bestaat uit een uitgebreid seminar programma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap. Onze sprekers zijn allemaal specialisten die dagelijks met de “laarzen in Limburgse klei” staan en hun kennis en ervaring graag delen. Tijdens deze avond bestaat veel ruimte om te netwerken, contacten te leggen en met diverse organisaties in gesprek te komen.

Het Startersevent Limburg is op woensdagavond 29 juni van 19.00 tot ongeveer 22.30 uur en vindt plaats in Office á la Carte, Poststraat 8 (6135 KR) in Sittard. Deelname aan het Startersevent Limburg is gratis maar in verband met de beperkte capaciteit (80 plekken) wel van te voren aanmelden!

Kijk voor meer informatie op de website van Starters Centrum