De enorme regenval de afgelopen dagen heeft heel Landgraaf  in zijn greep gehad. En nog steeds wordt er overal keihard gewerkt. Het was en is niet gemakkelijk! Op sommigen plekken is de schade aanzienlijk. Wij wensen iedereen, die op welke manier dan ook getroffen is door de wateroverlast, ontzettend veel sterkte!

Gelukkig regent het de laatste uren minder, maar we zijn er nog niet. Veel inwoners en bedrijven hebben nog steeds te maken met de gevolgen van de enorme wateroverlast. Een aantal straten is nog afgesloten. Via onze website, Facebook en Twitter proberen we inwoners zo goed mogelijk te informeren. Dat u onze berichten zo massaal deelt, helpt ons daar enorm bij. Ontzettend bedankt daarvoor! Blijf dit ook vooral doen. 

Ook zijn wij heel blij met alle reacties op onze berichten en meldingen die u aan ons doorgeeft. Via ons klantcontactcentrum zijn sinds gistermorgen enkele honderden telefoontjes en digitale meldingen binnen gekomen. Mede hierdoor blijven wij op de hoogte van wat er waar speelt. U bent onze ogen en oren in de buurt. Dus ziet u een gevaarlijke situatie, hebt u vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Bel naar 14 045 of 045-5695222, of geef uw melding door via het meldformulier op onze website.

Dit is vandaag de laatste update die wij hier plaatsen over de wateroverlast, tenzij de situatie verandert. Dan komen we uiteraard bij u terug via onze website en Facebookpagina.

E-mail nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van de gemeente Landgraaf?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!