Het afgelopen jaar zijn diverse inwoners in Landgraaf ‘Supporter van Schoon’ geworden. Daar zijn we erg blij mee! Nu willen wij ook graag (wijk)verenigingen en bedrijven uitdagen om Supporter van Schoon in Landgraaf te worden. En daar staat iets leuks tegenover. Om op verschillende manieren zwerfafval te voorkomen en op te ruimen heeft Nederland Schoon programma's gericht op samenwerking tussen consumenten, gemeenten en bedrijven. We hebben elkaar hard nodig om het zwerfafvalprobleem op te lossen.

Kies uw eigen opschoonommetje

Kijk op onze website hoe u zich kunt aanmelden. Kies samen met uw vereniging of team op het werk een eigen opschoonommetje ofwel opschoongebied. Als u regelmatig het eigen gebied schoonhoudt, dan zetten wij daar graag iets tegenover. Denk aan een lekkere BBQ, lunch voor het team of een leuke groepsactiviteit. Dit wordt dan verzorgd door lokale ondernemers. 

Wethouder Bart Smeets is enthousiast over ‘Supporter van Schoon’. ‘Op deze manier maak je niet alleen Landgraaf een stukje schoner en mooier, maar geef je ook een positief signaal af naar je eigen omgeving. De benodigde materialen krijg je uiteraard vanuit de gemeente. Wees er wel snel bij! Want voorlopig kunnen zich maar 10 teams inschrijven.’

Laat het ons weten

Wilt u zich met uw team namens uw bedrijf of (wijk)vereniging inschrijven? Stuur dan een e-mail naar gemeente@landgraaf.nl onder vermelding van ‘Supporter van Schoon’. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook via het nummer 14 045 of 045-569 5222, vraag naar het secretariaat van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. 

Gezondheid voorop

Uiteraard staat hierbij jouw gezondheid en die van anderen voorop. Gaat u zwerfvuil ophalen? Kijk dan eerst op de website van Supporter van schoon voor tips.

Wethouder Bart Smeets met een grijper
Wethouder Bart Smeets is enthousiast over ‘Supporter van Schoon’

E-mail nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!