Op maandag 23 augustus start de verbouwing van de liftinstallatie van het Burgerhoes. Hierdoor kan er vanaf die datum voorlopig geen gebruik meer worden gemaakt van deze liften. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden.

Slecht ter been?

Moet u in het Burgerhoes zijn en bent u slecht ter been, geef dit dan a.u.b. aan als u de afspraak maakt (in het online afsprakenformulier kunt u dit vermelden in het notitieveld). Dan zorgen we ervoor dat de afspraak op de begane grond plaats vindt. 

Container op Bachlaan

Van 23 tot en met 27 augustus wordt een afvalcontainer geplaatst op de parkeerplaatsen naast het Burgerhoes aan de Bachlaan. Bewoners zijn geïnformeerd dat zij hun auto dan elders dienen te parkeren.

Veel overlast op 31 augustus en 1 september

De huidige liftinstallatie wordt gesloopt, waarna een nieuwe liftput wordt geboord. Hierdoor is er met name op 31 augustus en 1 september sprake van zeer veel overlast. De dienstverlening aan de balies wordt hier zo veel mogelijk op afgestemd, zodat u er als bezoeker zo min mogelijk van merkt. Ook vinden op deze dagen in het Burgerhoes geen huwelijken plaats en worden geen vergaderingen gepland in de Raadzaal.

Ingebruikname op 4 oktober

De werkzaamheden lopen door tot maandag 4 oktober. Vanaf die datum beschikt het Burgerhoes over een grote nieuwe lift waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

E-mail nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief!