We ontvangen van u, onze inwoners, veel meldingen die te maken hebben met toezicht, handhaving, openbare orde en veiligheid in de woonomgeving. Met de informatie uit deze meldingen kijken we wat de meeste aandacht nodig heeft en handelen we de meldingen af.  

We willen graag weten of we hierbij goed bezig zijn. Wat vindt u als inwoner belangrijk? Waarop vindt u dat we meer toezicht moeten houden en/of meer moeten handhaven? Voelt u zich veilig in onze gemeente? Hoe kunnen wij dit verbeteren?

We zijn dus benieuwd naar uw mening! Daarom vragen wij u om hieronder de online enquête in te vullen. Dit kost u maximaal 15 minuten. 

Vul de online enquête over toezicht, handhaving en veiligheid in 

U kunt deze online enquête invullen tot en met 24 juni.

Voor de mensen die de enquête liever handmatig invullen, wordt deze ook op papier uitgedeeld. Dit gebeurt op de volgende dagen en plaatsen:

  • 25 mei op de markt bij Op de Kamp;
  • 26 mei op de markt in Waubach;
  • 8 september op de markt in Schaesberg.

Vervolg

In de loop van het derde kwartaal sluiten wij het onderzoek af en gaan wij aan de slag met de uitkomsten. De resultaten van de enquête publiceren we op deze website en op onze social media. 

Enquête in 2020 

Begin 2020 heeft de afdeling Toezicht en Handhaving ook een enquête gehouden.  Op basis daarvan is toen het handhavingsbeleid en de uitvoering daarvan, aangepast. Met de resultaten uit deze nieuwe enquête willen we onderzoeken of we hiermee op de goede weg zijn of dat er weer aanpassingen nodig zijn. We streven er namelijk naar om uw woonomgeving zo prettig mogelijk te maken!
 

Blijf op de hoogte!

  • Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van gemeente Landgraaf? Meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief
  • Wilt u actief geïnformeerd worden over vergunningen, bouwplannen, verkeersbesluiten e.d. in uw eigen buurt of straat? Klik dan op de pagina Berichten over uw buurt op Overheid.nl(externe link). op de knop ‘Meld u aan voor de e-mailservice’.