HOME  |  Afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u iets aanvragen bij, of regelen met de gemeente, dan kunt u het beste een afspraak maken. Voor een aantal zaken kunt u zelfs alléén maar op afspraak terecht.

Afspraak maken: hoe?

Wij adviseren u om eerst op deze website de informatie over het betreffende onderwerp te lezen voordat u daadwerkelijk de gewenste afspraak maakt.

Maak online een afspraak » (Link opent in nieuw venster)

Na afloop ontvangt u een bevestigingsmail waarin onder andere uw afspraaknummer en een QR-code vermeld staat. Druk deze mail af of noteer uw afspraaknummer. Via deze mail heeft  u tevens de mogelijkheid om een afspraak te wijzigen of af te zeggen.

U kunt ook bellen om een afspraak te maken: zie Contact en openingstijden. U krijgt uw afspraaknummer dan telefonisch te horen.

Op de dag van de afspraak

In het Burgerhoes vindt u de aanmeldzuil bij de receptie. Meldt u hierop aan door het scannen van de QR-code of door het intypen van uw geboortedatum. Uit de zuil komt dan een ticket met uw volgnummer. Het volgnummer wordt getoond op de informatieschermen.

Nog makkelijker: online aanvragen

Een aantal zaken kunt u gewoon thuis achter uw pc regelen; daarvoor hoeft u niet eens de deur uit te gaan. Kijk voor meer informatie bij Online aanvragen.

Bezoek adres

Burgerhoes
Sweelinckplein 1
6371 LB Landgraaf

Route en parkeren

Meer contact- en openingstijden