• 4 en 5 mei; na 75 jaar vrijheid

  Ook dit jaar herdenken we Dodenherdenking op 4 mei thuis, net zoals het vieren van Bevrijdingsdag op 5 mei. We staan alleen, maar toch samen, stil bij beide dagen.
  4 en 5 mei logo met duiven en hand in rood wit en blauw
 • Iedere jongere kan sporten!

  Heb je een beperking en kun je wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke sport? Samen met jou en je ouders kijken we welke sportactiviteit het best bij je past en of er een (geschikte) sportaanbieder is bij jou in de buurt.
  Logo van Iedereen kan sporten Parkstad
 • Ieder kind verdient het om mee te doen!

  Wilt uw kind graag op voetballen, muziekles, judo of aan theater doen maar kunt u dit niet betalen? Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen helpen.
  4 kinderen stappen in de bus
 • Heb jij gescheiden ouders? Leeg je hoofd, lucht je hart

  Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders uit elkaar zijn, het kan allemaal bij Villa Pinedo!
  Een jongeman op een laptop, hij zit buitenshuis
 • Meer gratis ‘duurzame’ adviesgesprekken beschikbaar in Parkstad

  De WoonWijzerWinkel, het officiële energieloket voor de Parkstad-gemeenten, stelt meer gratis adviesgesprekken t.w.v. € 69,- ter beschikking. Tijdens een adviesgesprek krijgt u als woningeigenaar onafhankelijk advies over het verduurzamen van de woning.
  Rood WoonWijzerWinkel logo in een vlak met een afbeelding van Limburg en de tekst Onze gemeente draag bij aan een Duurzaam Limburg
 • Maak gebruik van de energie van de zon!

  Zonnepanelen op uw dak; een mooie manier om geld en energie te besparen. Profiteer van de zonnige dagen. Misschien is het Zonnepanelenproject Parkstad een goede keuze voor u.
  Twee mannen die zonnepanelen leggen op een dak met de duim omhoog
 • Opgelet! Uitgever officiële gemeentegids

  Wij willen u erop attenderen dat FMR Producties/LokaalTotaal de officiële uitgever is van de Landgraafse gemeentegids.
  Opletten bord met kruis erin
 • Denkt u mee hoe wij u kunnen helpen?

  De kwaliteit van onze dienstverlening, de manier waarop wij u helpen, wordt al jaren gewaardeerd door onze inwoners. We zijn goed bereikbaar, reageren professioneel op uw vragen en leveren de diensten waar u om vraagt. Natuurlijk gaat niet alles goed, maar gelukkig wel véél. Daar zijn we best trots op.
  Afbeelding met pen en papierblok in een blauwe cirkel
 • Succesvolle aanpak overlast eikenprocessierups

  De overlast van de eikenprocessierups is veel in het nieuws afgelopen jaren. Ook in Landgraaf. De medewerkers van de afdeling Beheer Openbare Ruimte hebben onderzocht hoe die overlast voor onze inwoners binnen de perken kan blijven. Met succes!
  De bast van een eikenboom met daarop een groep eikenprocessierupsen
RSS feed