Alle huishoudens in Landgraaf hebben van DELTA Netwerk een brief én kaart ontvangen met informatie. De gemeente ontvangt toch veel telefoontjes met vragen. Daarom informeren wij u graag ook via onze kanalen over de activiteiten van DELTA Netwerk. Wij willen u er wel op wijzen dat de primaire communicatie bij DELTA Netwerk ligt.

Na het lezen nog vragen?

Heeft u na het lezen van onderstaande informatie nog vragen? Neem dan contact op met DELTA Netwerk. Bel of bezoek een van de twee informatiepunten in Landgraaf.

De Glasvezel Informatiepunten zijn van DELTA. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Medewerkers van DELTA heten u van harte welkom bij:

  1. Rossinipassage 6 - U kunt binnenlopen of bellen 06-18865429.
  2. Hoofdstraat 138B - U kunt binnenlopen of bellen 06-38612979

De Glasvezel Informatiepunten zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voorbereidende werkzaamheden Delta Netwerk

Op 1 augustus is DELTA Netwerk gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Deze bestaan uit het bezoeken van alle inwoners om samen te bekijken waar mogelijk de glasvezelaansluiting in de woning gemaakt mag worden. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Medewerkers van DELTA Netwerk komen daarvoor bij u langs de deur.

Aannemer SPIE zal u uiteindelijk van een kastje in huis voorzien. Deze plaatsing is gratis en verplicht u tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van het glasvezelnetwerk als er een abonnement wordt afgesloten. Maar dat kunt u altijd later in het traject nog beslissen.  

Herkenbaarheid medewerkers

U herkent de medewerkers aan hun oranje hesje met het logo van DELTA Netwerk. Daarnaast kunnen zij zich altijd legitimeren met een ID-pas.

Wanneer komen ze waar langs?

De huisbezoeken voert DELTA Netwerk uit in 3 fases:

  • fase 1: Nieuwenhagen (start augustus 2022)
  • fase 2: Ubach over Worms (start november 2022)
  • fase 3: Schaesberg (start januari 2023)

Wilt u liever zelf een afspraak maken? Dat kan via telefoonnummer 085 - 029 7539. DELTA Netwerk is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Ook kunt u digitaal een afspraak met Delta maken(externe link) via hun website. 

Gratis aansluiting zonder verplichting

De aansluiting op glasvezel is nu gratis en verplicht u tot niets. Of u straks een abonnement op glasvezel wilt, bepaalt u natuurlijk (mogelijk op een later moment) helemaal zelf.

Nieuwsbrief

DELTA Netwerk houdt inwoners onder andere op de hoogte van de voortgang van de glasvezelcampagne in Landgraaf via hun nieuwsbrief. Deze is alleen voor Landgraafs inwoners. U kunt zich via hun website aanmelden voor de Delta-nieuwsbrief(externe link).

Informatieavonden/informatiewebsite 

DELTA Netwerk vertelt graag meer over de glasvezelcampagne in Landgraaf en de aanleg daarvan tijdens een aantal informatieavonden. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Op het moment dat zij datums daarvoor vaststellen plaatsen zij deze informatie op de speciale website die DELTA Netwerk voor Landgraaf heeft ingericht(externe link). Deze wordt regelmatig van nieuwe informatie voorzien.