Wilt u iets aanvragen bij, of regelen met de gemeente, dan kunt u het beste een afspraak maken. Voor een aantal zaken kunt u zelfs alléén maar op afspraak terecht.

Afspraak maken: hoe gaat dit in zijn werk?

Wij adviseren u om eerst de informatie over het betreffende onderwerp op deze website te lezen voordat u daadwerkelijk de gewenste afspraak maakt.

Maak online een afspraak

Nadat u de online afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin onder andere uw afspraaknummer en een QR-code staan vermeld. Druk deze mail af of noteer uw afspraaknummer. Via de bevestigingsmail heeft u tevens de mogelijkheid om uw afspraak te wijzigen of af te zeggen.

U kunt ook bellen om een afspraak te maken: zie Contact en openingstijden. U krijgt uw afspraaknummer dan telefonisch te horen.

Op de dag van de afspraak

In het Burgerhoes vindt u de aanmeldzuil bij de receptie. Meldt u hierop aan door het scannen van de QR-code op uw afgedrukte e-mail of door het intypen van uw geboortedatum. Uit de zuil komt dan een ticket met uw volgnummer. Het volgnummer wordt getoond op de informatieschermen aan de muur.

Corona-maatregelen

Komt u naar het Burgerhoes, houdt dan de corona-maatregelen in acht. Kijk voor meer informatie bij Corona-informatie.