Op de gemeentelijke website wordt gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal of rechtenvrije afbeeldingen. Ook de fotoclubs ISO73, Abedia, DigiFotoPLus, Beckers Design en enkele inwoners van Landgraaf voorzien ons regelmatig van mooie foto's, waarvoor onze dank.
Op de website van Archieven.nl worden eigengemaakte afbeeldingen gepubliceerd en afbeeldingen die door inwoners voor dit doel zijn aangeleverd ter publicatie.

Afbeeldingen

U mag de afbeeldingen op www.landgraaf.nl en www.archieven.nl(externe link) alleen voor privé doeleinden gebruiken. In geen enkel geval mogen de afbeeldingen zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Landgraaf worden gereproduceerd of openbaar gemaakt. U bent volledig verantwoordelijk voor alle mogelijke schade die voortvloeit uit het onrechtmatig gebruik van deze afbeeldingen.

Gemeente-logo

Het is niet de bedoeling dat het gemeente-logo zonder toestemming door derden wordt gebruikt. Overweegt u de vermelding van de gemeente in eigen publicaties en wenst u het gemeente-logo hierbij op te nemen, neem dan contact met ons op.