Landgraaf zoekt collega's!

Werken bij gemeente Landgraaf betekent werken in een vitale, duurzame, prettige organisatie die gekenmerkt wordt door een platte structuur, een ambitieuze en dynamische werkomgeving en veel ruimte om verder te ontwikkelen in een fijne werksfeer. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden en mogelijkheden voor hybride werken.

Kortom, gemeente Landgraaf heeft werkzoekenden heel wat te bieden!

Actuele vacatures

Wij publiceren onze vacatures op de website van IGOM.

Bekijk onze vacatures op IGOM - Landgraaf(externe link)

Bij elke vacature vind je de knop 'Solliciteer' waarmee je direct online kunt solliciteren.

Hou onze kanalen in de gaten

Contact

Wil je meer weten over werken bij de meest vitale gemeente van Parkstad? Bel dan naar een van onze personeelsadviseurs of mail naar PenO@landgraaf.nl.

Selectie

We vinden het belangrijk om betrouwbaar personeel te selecteren en in dienst te hebben. Screening is een hulpmiddel om de risico’s te beperken.

Screeningsbeleid sollicitanten en nieuwe medewerkers (pdf)link naar pdf bestand  

Digitaal toegankelijk alternatief voor het filmpje

Het YouTube-filmpje Landgraaf zoekt collega's(externe link) begint met de woorden ‘Landgraaf zoekt ...’.

Het filmpje laat beelden zien van allerlei vaak vrolijk zwaaiende, aan het werk zijnde medewerkers van gemeente Landgraaf. Hiermee wordt een beeld gegeven van de werkomgeving en de sfeer.

De camera gaat van de ingang aan het Sweelinckplein naar de receptieruimte, naar mensen aan bureaus, de archiefruimte, de postkamer, de koffieverzorging, mensen in de buitendienst die bomen snoeien, gras maaien en op straat werken. De bus van het Mens Ontwikkel Bedrijf is te zien en tenslotte onze burgemeester in zijn werkkamer.