Routewijziging: buslijn 7 - 8 Ubach over Worms

  Arriva gaat de route van buslijn 7 - 8 door Ubach over Worms verleggen:

  • De bestaande bushaltes ‘Bernadettelaan’, ‘Gank/Eesterenstraat’, ‘Gank/Watergraaf’ en ‘Grensstraat’ komen te vervallen. 
  • Op de Europaweg-Noord, Reeweg en Vogelzankweg worden vervangende bushaltes aangelegd. 

  Zie ook het nieuwsbericht Voorgenomen wijziging busroute lijn 7 en 8 Ubach over Worms op de website van Arriva. Daar vindt u ook een overzichtskaart waarop de wijziging is ingetekend. 

  Planning

  Arriva wilt de nieuwe route gaan rijden bij de start van de nieuwe dienstregeling per 11 december 2022. Voor die tijd wordt er op de nieuwe route een aantal nieuwe haltes gerealiseerd. Als deze eerder klaar zijn, neemt Arriva ook eerder de nieuwe route in gebruik. Arriva communiceert hier tijdig over via hun website, in de bussen en bij de haltes. 

  Vragen?

  Heeft u vragen over het wijzigen van de busroute? Neem dan contact op met Arriva. Arriva is verantwoordelijk voor de gekozen busroute en kan u daarover het beste informeren.

  Realiseren nieuwe bushaltes

  De gemeente Landgraaf zorgt voor de realisatie van de nieuwe bushaltes. Wij stellen daarover een verkeersbesluit op dat bekend wordt gemaakt op Overheid.nl > Bekendmakingen. U kunt dan binnen 6 weken uw mening over de nieuwe locaties aan ons kenbaar maken.
  Tip: Meld u aan voor de e-mailservice van Overheid.nl. U ontvangt dan vanzelf een bericht als het verkeersbesluit bekend gemaakt is. Kijk voor meer informatie bij Berichten over uw buurt.