Mens Ontwikkel Bedrijf

Logo Mens Ontwikkel Bedrijf: 3 figuurtjes met armen omhoog

Zoals de naam aangeeft, 'ontwikkelt' het Mens Ontwikkel Bedrijf mensen en maakt hen interessante kandidaten voor werkgevers die maatschappelijk verantwoord willen investeren in werk en mensen. 

Ontwikkelplekken

Doel van het Mens Ontwikkel Bedrijf is, om mensen die een bijstandsuitkering aanvragen, een kans te geven op een betaalde baan.

Daartoe koppelen wij kandidaten actief aan lokale werkgevers. Bovendien werken we samen met het Werkgevers Service Punt (WSP) en uitzendbureaus om gepaste vacatures en ontwikkelplekken bij bedrijven in de regio Parkstad te vinden.

Begeleiding en ondersteuning

We noemen de mensen die bij ons in een ontwikkeltraject actief zijn, bewust geen cliënten, maar kandidaten. Met deze benaming doen wij recht aan de kans die hen geboden wordt.

Tijdens de (individuele) ontwikkeltrajecten krijgen kandidaten namelijk een goede begeleiding door ontwikkelcoaches. Ook is er eventueel (bij)scholing mogelijk. 

Hoe gaan we te werk?

Interesse?

Het Mens Ontwikkel Bedrijf is voortdurend op zoek naar lokale vrijwilligersorganisaties (non-profit) die hulp of ondersteuning kunnen gebruiken en waarbij onze kandidaten hun algemene arbeidsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Daarnaast zoeken we lokale bedrijven die onze kandidaten willen inzetten zodat zij specifieke arbeidsvaardigheden kunnen ontwikkelen (bijvoorbeeld en een productieomgeving), ter voorbereiding op een betaalde baan.

Overweegt u om onze kandidaten in te zetten? Neem dan contact met ons op! 

Meer weten?

Wilt u zien hoe het Mens Ontwikkel Bedrijf haar kandidaten begeleidt naar een baan?

Bekijk het filmpje van het Mens Ontwikkel Bedrijf op YouTube

Contactgegevens

Het Mens Ontwikkel Bedrijf is een onderdeel van de gemeentelijke organisatie, maar heeft een eigen locatie en contactmogelijkheden: