• De MultiBall beweegmuur; het symbool van verbinding

  Ze zijn enthousiast en gedreven; de delegatie van het sportplatform van het sportakkoord van Landgraaf. Ze hebben elkaar gevonden in hun enthousiasme om iets te betekenen voor de sportverenigingen in Landgraaf. En niet alleen voor de verenigingen, voor iedereen die wil sporten en bewegen in Landgraaf.

 • Ontmoet andere mantelzorgers

  Iedere eerste maandag van de maand vindt in het Burgerhoes een gespreksgroep voor mantelzorgers plaats. Deze bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur.

 • Festival Duurzaam Landgraaf zaterdag 15 april

  Zaterdag 15 april vindt het laagdrempelig Festival Duurzaam Landgraaf plaats tussen 11.00 en 17.00 uur in en rondom het Burgerhoes. Alles over het thema duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

 • Het Energiearmoedefonds voor ondernemers en verenigingen; ondersteuning in dure tijden

  Heeft uw onderneming financiële problemen door de sterk gestegen energielasten? Komt u niet in aanmerking voor de landelijke TEK-regeling? Lees dan wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Tijdelijk Noodfonds Energie van start

  Deze week is het Tijdelijk Noodfonds Energie van start gegaan. Het Noodfonds betaalt een deel van de energierekening van oktober 2022 tot en met maart 2023.

 • Landgraafse Cultuurprijs

  In maart reiken we weer de Landgraafse Cultuurprijs uit. Met die speciale prijs toont het gemeentebestuur haar waardering voor cultuurmakers en - ontwikkelaars uit Landgraaf die zich op een opmerkelijke manier presenteren. Wilt u een persoon of groep voordragen? Dat kan tot uiterlijk 1 februari!